Ilmoittautuminen Nuoret lesket ry:n verkkovertaisryhmään/ryhmiin

- Ryhmä vastikään kumppanin menettäneille


Tapahtumakuvaus

Tarjoamme vertaistukea kumppaninsa vastikään menettäneille (kun menetyksestä on kulunut 0-1 vuotta.) Ryhmä kokoontuu joka kuun viimeisenä tiistaina klo 18.00-20.00. Ryhmässä pääset jakamaan ajatuksia saman kokeneiden kanssa. Voit osallistua omalla tavallasi, puhua ja jakaa asioita sen verran kuin itse koet sopivaksi. Vertaistukiryhmässä puhutaan luottamuksella henkilökohtaisista asioista. Ryhmässä on vaitiolovelvollisuus.


Ryhmän teema:

Ryhmässä puhutaan laajasti eri teemoista, joita leskeytymiseen liittyy. Tärkeänä teemana esimerkiksi jaksaminen ja voimavarat: miten jaksat tällä hetkellä? Mitkä asiat tuovat energiaa ja voimaa arkeesi?  Syvennymme teemaan Hidasta elämää -kuvakorttien avulla.


Ilmoittautuminen

Ryhmään voit osallistua asuinpaikasta riippumatta. Osallistuminen on maksutonta. Voit ilmoittautua joko yhdelle kerralle, tai saman tien useammalle. Voit myös tehdä lisäilmoittautumisen myöhemmin toiselle kerralle, se onnistuu tämän saman lomakkeen kautta. Ilmoittauduthan viimeistään tapaamispäivänä ennen kello 17.00.

Kun lähetät tämän lomakkeen, saat automaattisesti sähköpostiisi lomakkeen sisällön ja yhteenvedon siitä, mihin ryhmään/ryhmiin olet ilmoittautunut.


Osallistuminen

Verkkovertaisiin osallistuminen tapahtuu Zoom-videoyhteyden kautta. Voit osallistua ryhmään tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. Lähetämme sinulle toisen sähköpostin lähempänä tapahtumaa, siinä saat liittymislinkin ja ohjeet Zoom-sovelluksen lataamiseen.


Jos et pääsekään osallistumaan, ilmoitathan siitä meille, jotta vapautamme paikan toiselle osallistujalle! /johanna.niskanen@nuoretlesket.fi

Verkkovertaisryhmät vastikään leskeytyneille: (Voit osallistua kertaluontoisesti tai kaikkiin tapaamisiin.)

Tiistai 26.1.2021, klo 18.00-19.30

Tiistai 23.2.2021, klo 18.00-19.30

Tiistai 23.3.2021, klo 18.00-20.00 (huom. pidennetty tapaamisaika)

Tiistai 27.4.2021, klo 18.00-20.00 (huom. pidennetty tapaamisaika)

Tiistai 25.5.2021, klo 18.00-20.00 (huom. pidennetty tapaamisaika)

Etu- ja sukunimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Leskeytymisvuosi

Lisätietoja/ideoita

(Tässä voit myös ehdottaa teemaa tapaamiselle.)

Jäsenyys 

Mikäli et ole vielä jäsen, haluaisitko liittyä? 

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä kaikki työikäisenä leskeytyneet. Jäsenet voivat osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin jäsenhintaan. He saavat postitse yhdistyksen jäsenlehden, sähköiset jäsenkirjeet sekä tietoa tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Heidän käytössään on ilmainen lakineuvonta, joka toimii ajanvarauksella kerran kuukaudessa. Kun liityt jäseneksi, saat postitse liittymispaketin, joka sisältää leskioppaan ja laskun jäsenmaksun maksamista varten. Mikäli sinulla on alaikäisiä lapsia, saat mukana myös lapsen suru -oppaan. Yhdistyksen jäsenmaksu on 20€/vuosi.

0%