Jäsenkokous 29.5.2021 klo 13.15

.  .  . 

Kuka voi osallistua?

Jäsenkokoukseen voivat osallistua kaikki yhdistyksen jäsenet. Voit liittyä jäseneksi tämän ilmoittautumisen yhteydessä.


Äänioikeus etäkokouksessa

Sääntöjen mukaan äänioikeus on varsinaisilla jäsenillä, jotka ovat maksaneet vuoden 2021 jäsenmaksunsa, ja jotka ovat ilmoittautuneet kokoukseen vähintään viikkoa aikaisemmin (22.5. menessä). 


Ilmoittautua voi vielä tämän jälkeenkin (kuitenkin viimeistään 15 min. ennen kokouksen alkua), mutta silloin osallistuminen tapahtuu ilman äänioikeutta. Huom! uusille liittyneille jäsenille, jos maksat jäsenmaksun vielä 27.5. jälkeen, toimita tosite maksutapahtumasta toimistolle (toimisto@nuoretlesket.fi)


Äänestäminen

Etäkokouksessa äänestäminen tapahtuu Surveypal- lomakkeen avulla. Linkin saavat kaikki kokoukseen osallistuvat äänioikeutetut kokouksen yhteydessä.


Saat automaattisesti koosteen tästä lomakkeesta sähköpostiisi ilmoittauduttuasi. Lisäksi saat lähempänä kokousta toisen sähköpostin, joka sisältää kutsun Zoom-linkkiin ja kokouksen esityslistan.

Jäsenyys 

Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä kaikki ennen eläkeikää puolisonsa tai kumppaninsa menettäneet. Jäsenistöömme kuuluu monenlaisia leskiä aina parikymppisistä eläkeikää lähestyviin. Puolison kuolintavalla tai parisuhteen muodolla ei ole merkitystä, jäseneksi ovat tervetulleita niin avio- tai avoliitosta leskeytyneet, kuin seurustelukumppanin menettäneet.

Jäsenenä voit osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin jäsenhintaan. Saat postitse yhdistyksen jäsenlehden, sähköiset jäsenkirjeet sekä tietoa tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Käytössäsi on ilmainen lakineuvonta, joka toimii ajanvarauksella kerran kuukaudessa. Kun liityt jäseneksi, saat postitse liittymispaketin, joka sisältää leskioppaan ja yhdistyksen lehden. Mikäli sinulla on alaikäisiä lapsia, saat mukana myös lapsen suru -oppaan. Yhdistyksen jäsenmaksu on 20€/vuosi.

Etu- ja sukunimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Leskeytymisvuosi

Lämpimästi tervetuloa!

0%