Ilmoittautuminen puhelinvertaisten koulutukseen 2.4.2022Tervetuloa puhelinvertaisten koulutukseen! 


Maksuton koulutus järjestetään Zoom-etätapaamisena lauantaina 2.4.2022, klo 10.00-16.00. 


Koulutuspäivä järjestetään yhdessä Surunauha ry:n, Huoma ry:n ja Käpy Lapsikuolemaperheet ry:n kanssa. Kouluttajana toimii Teppo Kupias Surunauhasta. Lisäksi päivän loppupuolella kullakin surujärjestöllä on oma osionsa, jossa käydään läpi yhdistyskohtaisia toimintaperiaatteita. Nuoret Lesket ry:stä koulutuksessa mukana vertaistoiminnan koordinaattori Emilia Riikonen.


Tarkemman aikataulun, ohjelman ja Zoom-linkin saat lähempänä koulutuspäivää sähköpostilla. 


Koulutus antaa sinulle valmiudet toimia yhdistyksen vapaaehtoisena puhelinvertaisena ja vierelläkulkijana toiselle kumppaninsa menettäneelle. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vapaaehtoisena toimimisesta, kuuntelevat korvat ja halu auttaa riittävät <3

Tule rohkeasti mukaan! Koulutus on maksuton eikä siihen osallistuminen vielä velvoita toimimaan puhelinvertaisena, voit myös tulla kuulostelemaan olisiko vapaaehtoisena puhelivertaisena toimiminen juuri sinun juttusi!VOIT OSALLISTUA KOULUTUKSEEN MIKÄLI:

  • olet yhdistyksemme jäsen – jos et ole vielä jäsen, liity jäseneksi tämän ilmoittautumisen yhteydessä.
  • menetyksestäsi kulunut aikaa vähintään vuosi
  • elämäntilanteesi on nyt sellainen, että jaksat olla vierellä kulkijana toiselle samankokeneelle


Koulutuksen käytyäsi voit toimia puhelinvertaisena toiselle kumppaninsa menettäneelle. Koulutukseen voivat tulla myös jo ennestään yhdistyksen puhelinvertaisena toimivat, aina voi oppia uutta!KOULUTUKSESSA:

  • käydään läpi surevan kohtaamista
  • pohditaan vapaaehtoisen roolia ja jaksamista
  • harjoitellaan kahdenkeskistä kohtaamistaTule sinäkin mukaan Nuoret Lesket ry:n vapaaehtoisten joukkoon!Nimi

Osoite

Postinumero- ja toimipaikka

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Leskeytymisvuosi

Mitä toivot tulevalta koulutukselta?

Jäsenyys 

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä kaikki työikäisenä leskeytyneet. Jäsenet voivat osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin jäsenhintaan. He saavat postitse yhdistyksen jäsenlehden, sähköiset jäsenkirjeet sekä tietoa tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Heidän käytössään on ilmainen lakineuvonta, joka toimii ajanvarauksella kerran kuukaudessa. Kun liityt jäseneksi, saat postitse liittymispaketin, joka sisältää leskioppaan ja laskun jäsenmaksun maksamista varten. Mikäli sinulla on alaikäisiä lapsia, saat mukana myös lapsen suru -oppaan. Yhdistyksen jäsenmaksu on 20€/vuosi.

0%