Ilmoittautuminen Nuoret Lesket ry:n verkkovertaisryhmään 

Torstai 7.4.2022, klo 18-19.30

Tuleva pääsiäinen ja muut juhlapyhät

Tapahtumakuvaus

Torstai 7.4.2022, klo 18-19.30: Tuleva pääsiäinen ja muut juhlapyhät. 

Miten vietät tulevaa pääsiäistä? Miten menetyksesi on vaikuttanut juhlapyhien viettoon? Mikä auttaa juhlapyhistä selviytymiseen kumppanin menetyksen jälkeen, onko juhlapyhän vieton merkitys muuttunut menetyksen myötä?


Ryhmässä pääset jakamaan ajatuksia saman kokeneiden kanssa. Voit osallistua omalla tavallasi, puhua ja jakaa asioita sen verran kuin itse koet sopivaksi. Vertaistukiryhmässä puhutaan luottamuksella henkilökohtaisista asioista. Ryhmässä on vaitiolovelvollisuus. Ryhmässä on teema, sekä pieni alustus ohjaajalta. Lisäksi jokaisessa ryhmässä on hyvin aikaa vapaalle keskustelulle. Ryhmää ohjaa yhdistyksen vapaaehtoinen Outi Karisto.


Ilmoittautuminen

Ryhmään voit osallistua asuinpaikasta riippumatta. Osallistuminen on maksutonta. Muistathan laittaa tapaamisen kalenteriisi muistiin, etenkin jos ilmoittaudut varhain. 


Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, ilmoita siitä: toimisto@nuoretlesket.fi.  Huomioithan, että osallistujamäärä on rajattu. Ilmoittamalla peruutuksesta annat tärkeän paikan toiselle sitä tarvitsevalle. 


Ilmoittautuminen päättyy tapahtumapäivänä klo 13


Osallistuminen

Verkkovertaisiin osallistuminen tapahtuu Zoom-videoyhteyden kautta. Saat heti tämän ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen koosteen, jossa on ilmoittautumisesi tiedot, liittymislinkki tapaamiseen ja ohjeet Zoomin käyttöön. 


Voit osallistua ryhmään tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. Linkki aukeaa 10 minuuttia ennen tapaamista, myös ohjaaja on paikalla 17.50. Jos et ole käyttänyt Zoomia aikaisemmin, voit tulla paikalle rauhassa hieman ennakkoon. Olethan paikalla ajoissa, tapaamiseen ei pysty liittymään enää klo 18 jälkeen. Jos sähköposteja ei löydy


Tarkasta ensimmäisenä roskaposti
Joskus viesti voi syystä tai toisesta päätyä roskapostiin.


Pidä huolta, että sähköpostissasi on tilaa
Useimmissa sähköposteissa (gmail, hotmail) on rajaton tila sähköposteille, eivätkä ne koskaan täyty. Lähettämämme kooste ja Zoom-linkki eivät ole isokokoisia ja saapuvat tavallisesti perille ongelmitta. Jos sähköpostisi saattaa joskus "täyttyä", niin pidä huolta, että postilaatikossa on tilaa silloin, kun lähetät tämän lomakkeen. Jos sähköpostisi on täynnä, et saa osallistumislinkkiä. (Sen pitäisi tulla sinulle sähköpostiin heti tämän ilmoittautumisen jälkeen.)

Ilmoittautuminen

Etu- ja sukunimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Leskeytymisajankohta 
(kk/vvvv)

Mistä sait tiedon tästä verkkovertaisryhmästä?

Lisätietoja/ideoita:

Tässä voit myös ehdottaa teemaa tapaamiselle

Jäsenyys 

Mikäli et ole vielä jäsen, haluaisitko liittyä? 

Yhdistyksen jäsenenä olet osa lämmintä ja vahvaa nuorten leskien yhteisöä! Samalla saat erilaisia etuja, kuten yhdistyksen jäsenlehden, leskioppaan ja lapsioppaan, kohdennettua tietoa tapahtumista, ilmaisen lakineuvontapalvelun sekä edullisemmat jäsenhinnat yhdistyksen tapahtumiin. Lisäksi edistät myös muiden puolisonsa menettäneiden tuensaantia.


Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä kaikki ennen eläkeikää kumppaninsa menettäneet. Jäsenistöömme kuuluu monenlaisia leskiä, aina parikymppisistä eläkeikää lähestyviin. Puolison kuolintavalla tai parisuhteen muodolla ei ole merkitystä, jäseneksi ovat tervetulleita niin avio- tai avoliitosta leskeytyneet kuin seurustelukumppanin menettäneet.

0%