Vapaaehtoiseksi? -webinaari 16.3.23 klo 17.30-18.30

. . .


Hei!


Mietitkö, millaista vapaaehtoistoimintaa yhdistyksemme tarjoaa? Kiinnostaisiko sinua toimia Nuoret Lesket ry:n vapaaehtoisena ja olla avuksi muille saman kokeneille?


Tule kuuntelemaan Vapaaehtoiseksi? -webinaaria 16.3. kello 17.30-18.30 Tilaisuudessa saat tietoa yhdistyksen tarjoamista vapaaehtoistehtävistä sekä siitä, miten sinä voit päästä mukaan toimintaan. Webinaari toteutetaan Zoomin kautta, joten voit osallistua vaikkapa kotisohvalta käsin. 
Ilmoittautuminen


Ilmoittautuminen sulkeutuu 16.3. kello 12. 


Kun lähetät tämän lomakkeen, saat heti automaattisesti sähköpostiisi lomakkeen sisältämät tiedot sekä osallistumislinkin. Mikäli viestiä ei näy, kannattaa tarkistaa myös roskapostikansio. 


Lisätiedot: emilia.riikonen@nuoretlesket.fi


Tervetuloa mukaan!

Etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Leskeytymisvuosi

Lisätietoja tai mahdollisia kysymyksiä, joihin toivoisit vastauksen webinaarissa:

Jäsenyys

Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä tässä: 


Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä kaikki työikäisenä leskeytyneet. Jäsenet voivat osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin jäsenhintaan. He saavat postitse yhdistyksen jäsenlehden, sähköiset jäsenkirjeet sekä tietoa tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Heidän käytössään on ilmainen lakineuvonta, joka toimii ajanvarauksella kerran kuukaudessa. Kun liityt jäseneksi, saat postitse liittymispaketin, joka sisältää leskioppaan ja laskun jäsenmaksun maksamista varten. Mikäli sinulla on alaikäisiä lapsia, saat mukana myös lapsen suru -oppaan. Yhdistyksen jäsenmaksu on 20€/vuosi.

0%