Ilmoittautuminen leskien Hyvinvointipäivään

 

18.3.2023 Helsinki, Hotell Helka (Pohjoinen Rautatiekatu 23, 00100 Helsinki)


.  .  . Elämänilo ja onnen pilkahduksia

Mitä hyviä asioita leskeytymisestä huolimatta elämässä on edelleen olemassa, mitä voimavaroja voi olla uinumassa ja miten niitä voisi löytää. Pohditaan lesken seksuaalisuutta, miten voi edelleen saada elämästä onnen ja nautinnon hippusia ja mahdollisesti jopa kehittyä ja rohkaistua olemaan edelleen kokonainen ihminen, jolla on elämässä voimavaroja ja iloja. 
Keskustelua vetämässä vertais-leski ja seksuaalineuvoja Pirjo Vahla, joten lähestyminen aiheeseen vertaiskokemuksellinen. 
Ohjelma ja aikataulu

11.00-12.30 luento  (kokoustila saarni)
12.30-13.30 lounas
13.30-15.00 luento jatkuu ( kokoustila saarni)
15.00-15.30 päätöskahvit


Ilmoittautuminen

Kun lähetät tämän lomakkeen, saat automaattisesti sähköpostiisi paluuviestinä lomakkeen sisältämät tiedot. Paluuviesti sisältää maksutiedot omavastuuosuuden maksamista varten. Paikkoja on rajallinen määrä, suljemme ilmoittautumisen, kun osallistujamäärä tulee täyteen/ viimeistään 27.2.2023. klo 15.00 mennessä. Huom: vasta omavastuuosuuden maksaminen vahvistaa paikkasi tapahtumassa. Tapahtuman omavastuuhinta on jäsen 20€ ja ei jäsen 30€. Tällä hinnalla voivat ilmoittautua kaikki työikäiset lesket.


Maksutiedot:

Vastaanottaja: Nuoret Lesket ry
Tilinumero: FI64 1045 3000 1921 86 
Summa jäsen : 20€ 

Summa ei jäsen :30€ 
Viite: 5296
Eräpäivä: omavastuuosuuden maksaminen vahvistaa paikkasi hyvinvointipäivään. Viimeinen maksupäivä: torstaina 1.3.2023


Peruutusehdot:

Voimme palauttaa omavastuuosuuden, jos perut osallistumisesi viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa, eli perjantaina 3.3.2023 mennessä. Lisätiedot ja kyselyt: toimisto@nuoretlesket.fi

...jatkot

Tietoa mahdollisesta jatkopaikasta saat sähköpostitse lähempänä tapahtumaa. Ehdotuksia mukavasta jatkopaikasta n. 20 hlö:lle otetaan lämmöllä vastaan: toimisto@nuoretlesket.fi :) 

Etu- ja sukunimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Erityisruokavalio

Leskeytymisvuosi

Olen kiinnostunut jatkamaan iltaa muiden osallistujien kanssa vapaamuotoisesti päivän päätyttyä

Mistä sait tiedon tapahtumasta?

Jäsenyys 

Mikäli et ole vielä jäsen, haluaisitko liittyä? 

Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä kaikki ennen eläkeikää puolisonsa tai kumppaninsa menettäneet. Jäsenistöömme kuuluu monenlaisia leskiä aina parikymppisistä eläkeikää lähestyviin. Puolison kuolintavalla tai parisuhteen muodolla ei ole merkitystä, jäseneksi ovat tervetulleita niin avio- tai avoliitosta leskeytyneet, kuin seurustelukumppanin menettäneet.

Jäsenenä voit osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin jäsenhintaan. Saat postitse yhdistyksen jäsenlehden, sähköiset jäsenkirjeet sekä tietoa tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Käytössäsi on ilmainen lakineuvonta, joka toimii ajanvarauksella kerran kuukaudessa. Kun liityt jäseneksi, saat postitse liittymispaketin, joka sisältää leskioppaan ja yhdistyksen lehden. Mikäli sinulla on alaikäisiä lapsia, saat mukana myös lapsen suru -oppaan. Yhdistyksen jäsenmaksu on 20€/vuosi.

Lämpimästi tervetuloa!

0%