Tervetuloa vertais- ja liikuntatreffien vetäjäkoulutukseen ke 31.8.2022 klo 17.30-19.00

Haluatko mahdollistaa allergian, ihosairauden tai astman kanssa elävien vertaistapaamisen joko virtuaalisesti tai omalla paikkakunnallasi? Halutko antaa tunnin omaa aikaasi silloin tällöin, jotta sairauden kanssa elävät voisivat hiukan paremmin?


Allergia-, iho- ja astmaliiton vapaaehtoisena se on mahdollista!  Supersuositut vertaistreffimme ovat keränneet yhteen liiton vapaaehtoisten ansiosta jo satoja allergian, ihosairauden tai astman kanssa eläviä.


Nyt sinä voit olla yksi heistä!


Tervetuloa vertais- ja liikuntatreffien vetäjäkoulutukseen ke 31.8.2022 klo 17.30-19.00. Koulutus järjestetään etäyhteyksin Teamsissä joten osallistuminen on helppoa mistä päin Suomea vaan.


Koulutuksessa saat valmiudet vertaistreffien vetämiseen, joko perinteisesti, virtuaalisesti tai luonnossa liikkuen. Koulutuksessa tutustut mm. vertaistreffien konseptiin ja Allergia-, iho- ja astmaliiton liikuntatoimintaan, kuulet kokemuksia aiemmasta toiminnasta, saat käytännön vinkkejä treffien järjestämiseen sekä tutustut muihin treffien vetäjiin sekä Allergia-, iho- ja astmaliiton väkeen. Lue lisää vertaistreffeistä täältä.


Koulutuksen jälkeen toivomme, että vedät syksyn 2022 aikana vertaistreffit joko kasvotusten tai virtuaalisesti. Sinulla ei tarvitse olla koulutukseen osallistuessa tiedossa suunnitelmaa vertaistreffien aiheesta, ajankohdasta, pitopaikasta tai vetäjäkaverista. Ne asiat kyllä ratkeavat myöhemmin. Vertaistreffit on helppo järjestää kasvotusten esim. kaupungin ihanimmassa kahvilassa tai lenkkipolulla tai virtuaalisesti esim. Teamsissa, GoogleMeetsillä tai vaikka Facebookin Huone-toiminnolla. Meiltä saat tukea vertaistreffien ideoinnista käytännön toteutukseen.

Yleensä vertaistreffeillä on kaksi vetäjää, joten myöskään yksin ei tarvitse tähän hommaan lähteä.


Koulutus toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä. Pystyt osallistumaan koulutukseen tietokoneella nettiselaimella, tabletilla tai kännykällä. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.20 alkaen. Varsinainen koulutus aloitetaan klo 17.30


Koulutuksen vetävät Allergia-, iho- ja astmaliiton järjestöasiantuntijat Aino ja Paula. Koulutus on kaikille avoin ja ilmainen.


Hienoa, että haluat vapaaehtoisena tehdä hyvää muille allergiaa, astmaa tai ihotautia sairastaville! Käyttämällä muutaman tunnin aikaasi, saat tehtyä paljon hyvää - ja tietysti kasapäin vertaistukienergiaa myös itsellesi.

Nimi

Sähköposti

Paikkakunta

Kuulun

Olen kiinnostunut järjestämään:

Onko sinulla jo ajatus, mihin sairausryhmään tai aiheeseen liittyen haluaisit järjestää vertaistreffit tai millaista luontoliikuntatoimintaa voisit järjestää?

Toiveita koulutuksen järjestäjille:

Kiitos!

Hienoa, että haluat vapaaehtoisena tehdä hyvää muille allergiaa, astmaa atooppista ihottumaa tai harvinaista ihotautia sairastaville!

Paina vielä lopuksi lähetä, niin ilmoittautumisesi tallentuu. Lähetämme sinulle muutama päivä ennen vetäjäkoulutusta ohjeet osallistumiseen.

0%