Tervetuloa AIKA OK -näyttelyn avajaisiin!


Grafian 90-vuotisnäyttely “AIKA OK. Grafia 90 vuotta” tutkii aikaa luovan prosessin kannalta ja katsoo eteenpäin. 90 vuodessa “taidepiirtäjistä” on tullut laajalla kentällä liikkuvia luovia moniosaajia. Ryhmänäyttely on esillä Grafian luovassa tilassa Luonnoksessa 6.10.–12.11.2023. 


“Historiakatsauksen sijaan halusimme tuoda esiin visuaalisen viestinnän suunnittelun ”olomuotoja”, joita tänä päivänä näemme. Otos edustaa eri osa-alueisiin erikoistumista ja uransa eri vaiheessa olevia tekijöitä. Keskusteluissa nousi esiin aika konseptina: miten visuaalisen viestinnän suunnittelu on aikansa kuva, ja miten aika näyttäytyy suunnittelijan näkökulmasta. Yleensä näemme vain lopputuloksen, emme tuotoksen kehitystä, johon aika myös vahvasti vaikuttaa.” kertovat näyttelyn kuraattorit Ilona Ilottu, Esa Matinvesi ja Katja Merisalo.


Näyttelyssä ovat mukana Saana Hellsten, Antti Kalevi, Veera Kortelainen, Hannu Kyyriäinen, Laura Matikainen, Esa Ojala ja Piëtke Visser.AIKA OK. Grafia 90 vuotta –näyttelyn avajaiset: 

aika: 5.10. klo 17–19, tervetuloa!

paikka: Luonnos – Grafian luova tila, Uudenmaankatu 13, Helsinki 

Avajaisissa tarjolla kuplivaa juomaa! Lämpimästi tervetuloa avajaisiin!


Lisätiedot: Essi Lax, essi@grafia.fi


p.s. Ota Luonnos seurantaan Instagramissa niin saat ensimmäisenä tietoa näyttelyistä tapahtumista ja avoimista näyttelyhauista: @luonnostila

Ilmoittautuminen avajaisiin

nimi

sähköpostiosoite

organisaatio

Tuon mukanani avecin avajaisiin

Haluan liittyä Luonnoksen uutiskirjeen tilaajaksi

(uutiskirjeessä lähetetään tietoa Luonnoksen näyttelyistä, tapahtumista ja avoimista hauista)

0%