AKOL järjestää AktiiviOPET2020 -seminaarin 30.10.- 1.11.2020 Tampereella - ilmoittautuminen 

Paikka: Tampere Holiday Club Tampereen kylpylä 30.10-1.11.2020 


Aikuisopettajien liitto AKOL ry järjestää järjestö-, koulutus- ja hyvinvointiseminaarin Tampereella jäsenilleen. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!


Seminaarin aiheina ovat opettajien työhyvinvointi, edunvalvonta sekä aikuiskoulutuksen ajankohtaiset teemat. Tavoitteena on koota yhteen aikuiskoulutuksen opettajat ja vaihtaa ajatuksia ja kuulumisia viikonlopun aikana.


AKOL kustantaa kaksi (2) edustajaa / jäsen- tai paikallisyhdistys. Lisäksi yhdistyksestä voi erillisessä kiintiössä osallistua yksi (1) vapaan sivistystyön edustaja. Seminaaripaikkoja on tällä kertaa vain 40, joten ole nopea. MUISTA KYSYÄ OSALLISTUMISESTASI OMASTA YHDISTYKSESTÄ.


Majoitus on joko yhden tai kahden hengen huoneissa (ei lisämaksua 1hh). Jos olette samasta työpaikasta tai yhteisöstä, niin toivomme silloin teidän valitsevan 2- hengen huoneen. 


Matkakustannuksia ei makseta – kysy omalta yhdistykseltä tätä mahdollisuutta.  Perjantaina ei ole virallista ohjelmaa, joten siitä ei makseta ansiomenetyksiä. Hotellilla on maksullinen pysäköinti (jokainen maksaa itse): 12€/ 24h.


Koulutuksessa huomioimme turvavälit ja hyvän hygienian, myös kasvomaskeja on saatavilla. Hotellilla on oikeus perua tapahtuma, mikäli valtiovallan puitteissa tulee rajoituksia tilaisuuksien järjestämiseen. Tässä tapauksessa olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin henkilöihin.


Ilmoittautuminen päättyy 15.10.2020 klo 16.00.


Täytä tiedot ja paina lopuksi Lähetä vastaukset -painiketta.

Nimi 

Sähköpostiosoite

Yhdistys

Erikoisruokavalio

Yöpymistoive

Saavun paikalla

Kiitoksia ilmoittautumisesta ja tervetuloa seminaariin!Ilmoittautuneille lähetämme vielä muistutuksen seminaarista lähempänä ajankohtaa.

 

Hyvää syksyn alkua! 


AKOL hallitus 
0%