ATK-YTP Oulu 2021!

Onko viime bussimatkastasi liian pitkä aika? Kaipaatko sinäkin yhteislauluja ja typeriä vitsejä?  Oletko kuullut huhuja tapahtumasta nimeltä ATK-YTP?


Zyn Zyn Zyn ja taas mennään, nimittäin legendaarinen ekskursio ATK-YTP vuosimallia 2021 on täällä! Tänä vuonna matkaamme Pohjois-Skandinavian pääkaupunkiin Ouluun, jossa meidät lämpimästi vastaanottaa paikallinen tietojenkäsittelytieteen ainejärjestö Blanko ry. Luvassa on jälleen kerran huikeita luentoja alamme ammattilaisilta, eeppisiä rastikierroksia eeppisine jatkoineen sekä kuuluisa YTP-yhteishenki (ekskursiomuistoja unohtamatta)!


Eli kerää jengisi kasaan, putsaa makuupussistasi pölyt (voitte myös jakaa) ja ilmoittaudu mukaan tälle unohtumattomalle reissulle!


Koronan takia osallistujamäärää on tänä vuonna rajattu, joten Turusta lähtee reissulle mukaan nopeimmat 80! Tänä vuonna myynnissä seminaariin on kahdenlaisia lippuja, Ouluun kuljetukset ja seminaarin sisältävät liput (30 €) ja pelkän seminaarin sisältävät liput (15€). Kummatkin liput sisältävät koulumajoituksen ja osallistumisoikeuden ATK-YTPlle. Kuljetukset sisältäviä lippuja on tarjolla 65 kpl ja pelkän seminaarin lippuja on 15 kpl.


Turusta lähtö Ouluun tapahtuu 26.10. klo 23:00 Proffan Kellarin edestä ja on Oulussa 27.10. klo 8-8.30. Lisäinfoa tapahtumasta tulee myöhemmin! Paluumatka Oulusta Turkuun lähtee 29.10. klo 11 ja on perillä Turussa klo 21-21.30!


ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA TIISTAINA 05.10.2021 KELLO 13:30 PERINTEESTÄ POIKETEN

Facebook-linkki tapahtumaan https://www.facebook.com/event... Tapahtuman viralliset sivut:https://atk-ytp.wtf/ täältä löytyy luentoaikataulut yms.

Lippu:

Nimi

Sähköpostiosoite