Ilmoittautuminen allergiaperheiden verkkovertaistreffeille
to 23.4. klo 17-18

Hei sinä vanhempi, jonka lapsella on ruoka-allergia!

Tule mukaan torstaina 23.4. klo 17-18 vertaistreffeille juttelemaan lapsen ruoka-allergiasta. Lapsellasi voi oireilla ruoka-allergia iho-, suolisto- tai anafylaksiaoireilla, ei ole väliä millä.  Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole ruoka-allergia-luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä.  Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä (kannattaa ladata sovelluskaupasta Teams). Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 16.45 alkaen.

Verkkovertaistreffejä vetämässä Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu

Verkkovertaistreffeille mahtuu 17 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan 23.4. klo 15.00 mennessä täyttämällä alla oleva lomake. Ilmoittautuneet saavat linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille.


Tervetuloa allergiaperheiden verkkovertaistreffeille!

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu, anu.sauliala@allergia.fi

Etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Lapsellani on ruoka-allergia

Sitoudun pitämään ryhmän keskustelun luottamuksellisena

Lisätietoja:

Kiitos ilmoittautumisesta!

Paina vielä "Lähetä vastaukset", niin vastauksesi tallentuu.

0%