Ilmoittautuminen alopeciaa sairastavien verkkovertaistreffeille
ti 14.6.2022 klo 18-19

Haluatko tavata muita alopeciaa-sairastavia? Kaipaatko vertaistukea tai keskusteluseuraa sellaisien henkilöiden kanssa, jotka ymmärtävät sinua puolesta sanasta? Onko mielessäsi ajatuksia, joihin vain toinen samaa sairastava osaa vastata.


Tule tiistaina 14.6.2022 klo 18-19 vertaistreffeille juttelemaan alopeciasta.


Vertaistreffeillä saa muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun ja antoisaan vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Google Meetissa. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä. Huolehdi, että laitteessa jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.55 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 18.00.


Ilmoittaudu täyttämällä alla oleva lomake. Saat vähän ennen vertaistreffejä osallistumislinkin sähköpostiisi. Muistathan, että vertaistreffien keskustelut ovat luottamuksellisia, joten osallistu keskusteluun rauhallisesta paikasta ja käytä kuulokkeita, jos läsnä on ulkopuolisia henkilöitä.


Vertaistreffit vetää liiton koulutetut vapaaehtoiset.


Tervetuloa mukaan vaihtamaan ajatuksia muiden samaa sairautta sairastavien kanssa!


Lisätietoja: paula.lehtomaki@allergia.fi

Etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Sairastatko alopeciaa

Sitoudun pitämään ryhmän keskustelun luottamuksellisena

Lisätietoja:

Kiitos ilmoittautumisesta!

Paina vielä "Lähetä vastaukset", niin vastauksesi tallentuu.

0%