Vanhemmuuskumppani(e)n etsintään speed datet & kumppanuusvanhemmuus-infot eri alueille

Loppukevään ja syksyn 2022 aikana järjestämme yhdeksän verkko-speed datea, jotka ovat suunnattu eri puolilla Suomea asuville. Voit osallistua sen alueen speed dateen, jossa joko asut tai olisit oikeasti valmis asumaan, jos vanhemmuuskumppani kyseiseltä alueelta löytyisi.

Jokainen tilaisuus on kello 18-21. Luento-osuus klo 18-19:30 ja speed date 19:30-21


HuOm! UuSiMaAn 12.10. TaPAhTuMaN Speed DaTen paikat OVaT SyNnYttÄjyYDesTä hAaVeiLeVieN osALtA tÄyTeEn vaRaTtu, muTta iSyYdEsTä ja Ei-SynNyTtÄvÄn VaNheMmaN roOLiSta haaVeiLeViA maHtuU viELä MuKaAn, ja LuEnNoLLe maHtuVaT kAiKki. Voit ilmoittautua Speed dateen jonoon.Ajankohdat ovat seuraavat:
Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala ti 17.5.
(Pohjois-Karjala Pride)

Pirkanmaa ja Satakunta ma 6.6. (Manse Pride)

Lappi, Kainuu ja Pohjois-Pohjanmaa pe 5.8. (Oulu Pride)

Etelä-Savo, Etelä-Karjala ja Kymenlaakso ke 24.8. (Savonlinna Pride)

Varsinais-Suomi ja Ahvenanmaa to 25.8. (Turku Pride) (+viitomakielellä tulkattu)
Keski-Suomi to 8.9. (Jyväskylä Pride)

Kanta-Häme ja Päijät-Häme to 22.9. 

Uusimaa ke 12.10.

Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa ja Keski-Pohjanmaa to 13.10.


Verkkoluento ja Speed date verkossa


Tule kuulemaan perustietoa kumppanuusvanhemmuudesta ja kysymään asiasta lisää hankkeen työntekijöiltä kello 18-19:30!

Mitä kumppanuusvanhemmuus ja apilaperheys oikeastaan ovat, mitä pitää ottaa huomioon kumppania/kumppaneita etsiessä, kenelle perhemuoto voi sopia, mitä sopimuksia voidaan tehdä, mistä kumppaneita voi löytää, miten asiat saa toimimaan? Näistä ja muista tärkeistä asioista saat tietoa osallistumalla verkkoluennolle.


Torstain 23.8. (Varsinais-Suomi ja Ahvenanmaa) luento-osiossa on viittomankielinen tulkkaus. Tulkkeina toimivat Diak ammattikorkeakoulun opiskelijat.

Luennon jälkeen on mahdollisuus osallistua vanhemmuuden Speed dateen klo 19:30-21, johon voi osallistua jokainen, joka etsii vanhemmuuskumppania tulevaa vanhemmuuttaan jakamaan. Ohjatussa pikatutustumisosiossa pääset keskustelemaan kaikkien paikalla olevien kaltaistasi henkilöä potentiaalisesti etsivien kanssa.


Speed Date eli pikakohtaamisosio, on suunnattu niille, jotka haaveilevat kumppanuusvanhemmuudesta tai suunnittelevat perustavansa apilaperheen, siis kaikille, joilla on suunnitelmissa jakaa vanhemmuus jonkun muun kuin oman rakkaus/seksikumppanin kanssa, ja joilla vanhemmuuskumppani(t) on vielä löytämättä. Vanhemmuuskumppania/neita etsiville Speed date -periaatteella järjestettävän pikatutustumisen ideana on se, että lyhyiden keskusteluhetkien (osallistujamäärästä riippuen 6-8min) avulla osallistuja pääsee keskustelemaan kaikkien paikalla olevien kaltaistaan henkilöä potentiaalisesti etsivien kanssa. Kun keskustelut on keskusteltu, osallistujat ilmoittavat vetäjälle, kenen tai keiden kanssa haluaisivat jatkaa tutustumista tai keskusteluja aiheen parissa. Vetäjä lähettää sovitut yhteystiedot niille, jotka ovat nimenneet toisensa. Nimeäminen ei sido mihinkään. Speed daten ohjaa Sateenkaariperheiden kumppanuusvanhemmuushankkeen perhevalmentaja Kaisa Niittynen tai projektipäällikkö Hanna Ruohonen.

Tilaisuus on maksuton. Lähetämme osallistumislinkin vain ennakkoon (täällä) ilmoittautuneille.

Muista painaa lähetä-painiketta lomakkeen lopussa, kuvan jälkeen. Tilaisuuteen mahtuu rajattu määrä osallistujia. Speed date -osuuteen maisuuteen mahtuu enintään 20 osallistujaa: 10 itse synnyttämisestä kiinnostunutta ja 10 synnyttävää vanhempaa etsivää. Luennolle osallistujamäärä on rajaton. Ilmoitamme paikasta sähköpostitse.


Tilaisuuksissa noudatetaan Sateenkaariperheet ry:n turvallisemman tilan periaatteita.  
Lähettämällä tämän lomakkeen, annat suostumuksen käsitellä henkilötietojasi Sateenkaariperheet ry:n tietosuojaselosteen mukaisesti: sateenkaariperheet.fi/tietosuojaseloste

Osallistujien nimet

Sähköpostiosoite, josta osallistujat tavoittaa

Osallistun/osallistumme

Osallistun

Jos osallistut(te) Speed Dateen, vastaa tähän.

Etsin/etsimme

Valitse yksi tai useampi vaihtoehto.

Jos osallistut(te) Speed Dateen, vastaa tähän.
Minulla/meillä on tarjota

Haluaisin illan aikana saada vastauksen ainakin näihin kysymyksiin

Jotakin muuta, mitä haluat meille kertoa

Meille on tärkeää saada tietoa toimintamme pidemmän aikavälin vaikuttavuudesta. Tämän vuoksi toivoisimme, että voisimme kysyä teiltä muutamia asioita infotilaisuuteen ja speed dateen ja niistä mahdollisesti saatuihin hyötyihin liittyen myös jälkikäteen. Voimmeko lähettää sähköpostiisi lyhyen, anonyymin seurantakyselyn 6-12kk tilaisuuteen osallistumisesi jälkeen?

Liity postituslistalle

Jos haluat liittyä Kumppanuusvanhemmaksi-hankkeen postituslistalle ja saada n. neljä kertaa vuodessa tietoa hankkeen ajankohtaisista asioista ja tulevista tapahtumista, voit liittyä sähköpostilistalle täällä>>

0%