Ilmoittautuminen anafylaksialasten vanhempien verkkovertaistreffeille
ti 12.5.2020 klo 18.00-19.30

Hei sinä anafylaksialapsen vanhempi!

Tule mukaan tiistaina 12.5.2020 klo 18.00-19.30 vertaistreffeille juttelemaan lasten anafylaksiasta. Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole anafylaksia-luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.


Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä.  Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä (kannattaa ladata sovelluskaupasta Teams). Huolehdi, että laitteessa jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.45 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 18.00.


Verkkovertaistreffejä vetämässä Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu

Verkkovertaistreffeille mahtuu 17 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake. Ilmoittautuneet saavat juuri ennen vertaistreffejä ohjeet ja linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille.

Tervetuloa anafylaksia-verkkovertaistreffeille!

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu Sauliala anu.sauliala@allergia.fi


www.allergia.fi/vertaistreffit


Etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Lapseni on saanut anafylaksian

Sitoudun pitämään ryhmän keskustelun luottamuksellisena

Lisätietoja:

Kiitos ilmoittautumisesta!

Paina vielä "Lähetä vastaukset", niin vastauksesi tallentuu.

0%