Ilmoittautuminen astmaatikkojen verkkovertaistreffeille
ti 11.5.2021 klo 18-19

Onko astma kaverinasi? Pohditko joskus miten muut astmaatikot muistavat ottaa lääkkeensä, miten liikunta hoituu, kuinka usein käyvät astmahoitajalla tai lääkärillä, tekevätkö he PEF-mittauksia tai miten kertovat astmasta töissä tai harrastuksista. Tule tunniksi antamaan ja saamaan vertaistukea!


Osallistu vertaistreffeille muiden astmaatikkojen kanssa tiistaina 11.5.2021 klo 18-19 verkossa! Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Luvassa ei ole asiantuntijaluentoa vaan astmaa sairastavat keskustelevat ja jakavat omia kokemuksiaan.


Vertaistreffien vetäjänä on Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu.


Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä.  Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä (kannattaa ladata sovelluskaupasta Teams). Huolehdi, että laitteessa jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.55 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 18.00


Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake, niin saat lähempänä tapahtumaa sähköpostissa Teams-linkin, jolla pääset mukaan.


Tervetuloa mukaan!


Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu Sauliala anu.sauliala@allergia.fi


ps. Kurkkaa tulevat vertaistreffit www.allergia.fi/vertaistreffit

Etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Sairastan astmaa

Sitoudun pitämään vertaistapaamisen keskustelun luottamuksellisena

Muita terveisiä vertaistreffien järjestäjille:

Kiitos ilmoittautumisesta!

Paina vielä "Lähetä vastaukset", niin vastauksesi tallentuu.

0%