Ilmoittautuminen atoopikkojen verkkovertaistreffeille
to 17.2.2022 klo 18-19

Onko atooppinen ihottuma kaverinasi? Kuulostaako tutulta kutina, rasvaaminen, lehahtelut, öiset valvomiset, vaatteiden tai meikkien miettiminen ihon kannalta tai liikunnan tuoman hikoilun haasteet?


Tervetuloa mukaan torstaina 17.2. klo 18-19 atoopikkojen verkkovertaistreffeille juttelemaan atopiaan liittyyvistä asioista, sellaisten ihmisten kanssa, jotka voivat ymmärtää sinua puolesta lauseesta!


Vertistreffeiltä saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet muiden ajatuksia ja pääset jakamaan myös omia kokemuksiasi. Vertaistreffeillä ei siis ole atopialuentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella tai kännykällä, jossa on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.55 alkaen.

 Ilmoittaudu täyttämällä alla oleva lomake. Saat osallistumislinkin muutama päivä ennen tapahtumaa. Laita päivämäärä kalenteriin ja varmista, että kirjoitt sähköpostiosoitteesi oikein.


Tervetuloa atoopikkojen verkkovertaistreffeille!

Lisätietoja: paula.lehtomaki@allergia.fi

Etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Sairastan atooppista ihottumaa

Sitoudun pitämään ryhmän keskustelun luottamuksellisena

Lisätietoja, toiveita tai muita kommentteja:

Kiitos ilmoittautumisesta!

Paina vielä "Lähetä vastaukset", niin vastauksesi tallentuu.

0%