Suomalaisten musiikintekijöiden kansainväliset julkaisut 2023

 

Hyvä kustantaja, säveltäjä, biisintekijä tai manageri!

 

Music Finland selvittää ulkomailla julkaistujen suomalaisten musiikintekijöiden kappaleiden määrää ja käyttöä vuosittain. Käytämme tietoja vuosittaisen Popmusiikin teosvienti -selvityksen koostamiseen sekä palvelujemme kehittämiseen. Teosvientiselvityksen kannalta olemme ensisijaisesti kiinnostuneita ulkomaisten artistien esittämistä kappaleista, mutta voit ilmoittaa meille myös muita kansainvälisiä julkaisuja. Kuulemme mielellämme kaikenlaisista biisiviennin tuloksista.

 

Pyydämme sinua ilmoittamaan tällä lomakkeella vuoden 2023 aikana ulkomailla julkaistut kappaleesi. Voit kertoa samalla myös muulloin julkaistuista kappaleista, joita ei ole välttämättä vielä Music Finlandin tiedossa. 
 

Vastaathan kyselyyn mahdollisimman pian! Tiedot pyritään saamaan kerätttyä toukokuussa ja tulokset tullaan julkaisemaan syyskuussa 2024.

 

Tietojen lähettäminen onnistuu helposti esimerkiksi excel- tai word-tiedostona, josta käy ilmi kunkin kappaleen osalta sen nimi, kirjoittajat, kustantaja sekä julkaisun osalta esittäjä, julkaisun nimi ja julkaisija, julkaisun markkina-alueet sekä julkaisuvuosi ja -kuukausi. Meidän työtämme helpottaa myös, jos mukana on suora linkki spotifyhin tai youtubeen.


Jos sinulla ei ole valmista tiedostoa, voit kirjoittaa kappaleiden perustiedot myös suoraan tämän lomakkeen sivuille.


Lomakkeen viimeisellä sivulla kysymme vielä kappaleisiin liittyviä tarinoita ja lisätietoja. Näistä on meille paljon hyötyä teosvientiselvityksen koostamisessa.

Kiitos yhteistyöstäsi!

Ilmoittaja

Sähköposti

Lataa julkaisulista tiedostona:

Jos sinulla ei ole valmista tiedostoa, voit kirjata kappaleiden tiedot myös suoraan lomakkeelle:

0%