Olet ilmoittautumassa edunvalvontaristeilylle perjantaina 26.8.2022 klo 18.00-21.00. Ilmoittautuminen on auki 11.8.2022 klo 23.00 asti, osallistumisen peruminen kuluitta on mahdollista samaan päivämäärään mennessä. Risteilyn lisätiedot kotisivuillamme https://www.oajetelakarjala.fi...

Peruutusehdot kotisivuillamme www.oajetelakarjala.fi kohdassa aineistot.

Olen lukenut peruutusehdot yhdistyksen kotisivuilta ja suostun maksamaan ruokailukulut (n. 30€), jos jätän tulematta tilaisuuteen ilman ajoissa tehtyä peruutusilmoitusta. Peruutukset osoitteeseen tiedottaja@oajetelakarjala.fi

Sukunimi

Etunimi

OAJ:n jäsennumero (Jos et ole OAJ:n jäsen ja osallistut esimiehille suunnattuun koulutusosuuteen kirjoita kohtaan esim. 007 tai ei ole)

Sähköpostiosoite (sellainen johon osallistumisvahvistus voidaan lähettää ilmoittautumisajan päätyttyä) 

Paikallisyhdistyksesi on

Osallistutko edunvalvontaristeilyn esimiehille suunnattuun koulutukseen?

Ruoka-aineallergiat ja muut huomioitavat ruoka-ainerajoitteet

Jokin muu ruoka-ainerajoite, mikä?

Tervetuloa risteilylle!

Merkitsethän kalenteriisi risteilyn ajankohdan ylös!


Saat vahvistusviestin n. viikkoa ennen risteilyä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Muista peruuttaa osallistumisesi ajoissa, viimeistään 11.8.2022 klo 23.00 alueyhdistyksen tiedottajalle, tiedottaja@oajetelakarjala.fi. Mikäli joudumme tekemään muutoksia koronatilanteen vuoksi, olemme yhteydessä sähköpostitse.

Nyt kannattaa painaa lähetä vastaukset-näppäintä jotta ilmoittautumisesi kirjautuu tiedostoihimme.  KIITOS ILMOITTAUTUMISESTA!

0%