Ehdota ohjelmaa Pirkkalan 100-vuotisjuhlavuodelle!

Pirkkalan kunta kutsuu kaikki järjestämään omaa ohjelmaa 100-vuotisjuhlavuodelle. Juhlavuoden teemana on Yhteinen Pirkkalamme. Ohjelmahaku on avoinna koko juhlavuoden ajan kaikille Pirkkalassa toimiville yhdistyksille, järjestöille, yrityksille ja yksityishenkilöille, jotka voivat itse järjestää tapahtumia ja muuta ohjelmaa osana Pirkkalan 100-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Mukaan juhlavuoden ohjelmaan etsitään toteutusvalmiita ehdotuksia, jotka ilmoittava taho itse toteuttaa. Myös perinteisiä vuosittain järjestettäviä tapahtumia voidaan ottaa osaksi juhlavuoden ohjelmaa.


Juhlavuoden ohjelma on esillä kunnan verkkosivujen Pirkkala 100 -sivuilla ja omana kokonaisuutenaan tapahtumakalenterissa. Kunta markkinoi kaikkia juhlavuoden ohjelmaan hyväksyttyjä tapahtumia ja toimia. Kaikki mukana olevat toimijat saavat käyttää juhlavuoden ilmettä ja logoa viestinnässään.


Voit ehdottaa ohjelmaasi mukaan juhlavuoden ohjelmaan milloin vain juhlavuoden aikana, sillä ohjelma täydentyy koko vuoden ajan. Pirkkala100-työryhmä käy läpi kaikki ohjelmaehdotukset ja tekee ohjelmavalinnat juhlavuoden ohjelmaksi. 

Pirkkalan vuosikymmenet -teemakuukaudet

Juhlavuoden aikana esittelemme Pirkkalan historiaa myös vuosikymmenittäin. Pirkkalan vuosikymmenet -teemakuukaudet näkyvät monissa kunnan palveluissa, esimerkiksi opetuksen ja varhaiskasvatuksen sisällöissä ja juhlissa. Ensimmäinen teemakuukausi, tammikuu 2022, vietetään 1920-luvun hengessä ja siitä edetään joulukuuhun, jolloin teemana ovat 2010- ja 2020-luku. Kesä- ja heinäkuussa ei järjestetä teemakuukausiin liittyvää ohjelmaa. Ohjelmahaussa voi ehdottaa ohjelmaa myös teemakuukausille.

Järjestäjätaho

Yhteyshenkilön nimi

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Ohjelman nimi

Ohjelman kuvaus

Järjestämispaikka

Osoite

Ohjelman aloitusaika 

Ohjelman päättymisaika 

Ohjelman markkinointiteksti Tapahtumakalenteriin

Voit jättää tämän kohdan tyhjäksi, jos markkinointitekstinä kunnan verkkosivujen tapahtumakalenterissa voidaan käyttää Ohjelman kuvaus -kohdan tietoja.

Verkkosivuosoite

Järjestäjän verkkosivu tai ohjelma muualla verkossa, esim. Facebook-tapahtuman osoite.

Liittyykö ohjelma teemakuukauteen?

Mihin teemakuukauteen ohjelma liittyy?

0%