Webinaari: Karibian-risteilyt

Karibian-risteilyiden webinaari pidettiin torstaina 4.4. klo 13:00

Matkapoikien webinaarissa keskusteltiin opastetuista Karibian risteilyistä. Viime talvena meillä oli Läntisen Karibian risteily ja ensi talvena meillä on tulossa kolme opastettua Itäisen Karibian risteilyä. Kuuntele tallenteelta, mitä kaikkea elämysristeilyiden hintaan sisältyy, millaista on risteillä Karibialla MSC:n uusilla laivoilla ja miksi suomeksi opastettu elämysristeily on kaikenkattava valinta. Webinaarin asiantuntijana Matkapoikien risteilyasiantuntija Joona ToivanenVieraana oli Karibian risteilyjen suomalainen matkanjohtajamme Maria Väänänen, joka antoi myös käytännön vinkkejä risteilyistä.


Kurkkaa tallenteelta webinaaritarjous, joka on voimassa 11.4.2024 asti! Lisäksi kaikki viimeistään 11.4. varauksen Karibian risteilylle tehneet osallistuvat 300 euron matkalahjakortin arvontaan.


KATSO TÄSTÄ LINKISTÄ WEBINAARITALLENNE

Huom. parhaan laadun takaamiseksi klikkaa videosta oikeasta alakulmasta laatu Automaattisen sijaan 1080p


LUE LISÄÄ KARIBIAN RISTEILYISTÄ JA VARAA MATKAMyyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme puh. 010 2323200 (ma-pe klo 9-16). Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.Sähköpostiosoite

Jätä tähän kysymys webinaariin

Tilaan Matkapoikien uutiskirjeen ja saan lisätietoa Karibian risteilyistä

0%