Varaa Musiikkitalon esittelykierros

Tällä lomakkeella voit tiedustella esittelykierrosta Musiikkitalolla. 


Järjestämme kierroksia arkipäivisin. Parhaiten kierrosaikoja löytyy n. klo 13–17. 


Teethän varauksen viimeistään 1 kk ennen vierailun ajankohtaa. 


Varattu kierros on mahdollista peruuttaa veloituksetta viimeistään 4 viikkoa ennen varattua päivää, myöhemmissä peruutuksissa peruutusmaksu on 80 €.

Varaajan nimi:

Ryhmän nimi:

Sähköpostiosoite:

Puhelinnumero:

Postiosoite:

Toivomanne päivämäärät ja kellonajat:

Tilamme ovat usein varattuina konsertti- ja harjoituskäyttöön, joten kierrosta ei ole aina mahdollista järjestää juuri haluttuna ajankohtana. Merkitse siksi useampia mahdollisia ajankohtia. Parhaiten kierrosaikoja löytyy arkisin n. klo 13–17.

Ryhmän koko:

Toivottu kieli

Lisätietoja ryhmästä (esim. erityistarpeet):

Valittavissa olevat kierrokset


Kulmat tutuiksi -arkkitehtuurikierros
60 min
15 € / hlö (minimiveloitus 10 hlöä)
max. 30 hlöä / ryhmä

Mikä on sointilatvus? Voiko salin penkeillä olla keuhkot?  Millaiset ovat Musiikkitalon uudet urut? Tutustu Musiikkitaloon pintaa syvemmältä! Oppaat kuljettavat Musiikkitalon arkkitehtuurin ja akustiikan maailmoihin tarinoiden avulla. Kierroksella tutustutaan myös talon toimintaan ja nähdään vaikuttava Konserttisali. Kierros voidaan järjestää myös esteettömänä ja se on saatavissa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.


Musiikkitalon Backstage-passi

90 min
19 € / hlö (minimiveloitus 10 hlöä)
max. 20 hlöä / ryhmä

Millaista Musiikkitalossa on työskennellä? Mitä tapahtuu lavan takana, ja montako flyygeliä talossa tarvitaan? Kulissikierroksellamme tutustutaan paikkoihin, joissa ei ole moni käynyt ja joihin ei tavallisilla esittelykierroksilla pääse. Kierroksella tutustut talon arkkitehtuuriin, toimintaan ja esitystekniikkaan – ja kuulet takahuoneiden tarinat! Kierroksella kävellään melko paljon eikä se ole esteetön. Kierros on saatavissa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.


Musiikkitalo kellarista katolle

90 min 
19 € / hlö (minimiveloitus 10 hlöä)
max. 20 hlöä / ryhmä

Muistatko, kun Musiikkitaloa rakennettiin? Haluatko nähdä, miltä musiikkimekan työmaalla näytti? Kierros seurailee talon historiaa ja rakentamisen vaiheita nykypäivään ja hieman jopa tulevaisuuteen. Tämä kierros paljastaa Musiikkitalon lähes kokonaisuudessaan kellareiden saloista katolta avautuviin maisemiin saakka. Kierros ei ole esteetön. Kierros on saatavissa suomeksi.


Soiva urkuesittely

60 min
19 € / hlö

Esittely ei ole erikseen tilattavissa ryhmille, mutta varaamme paikkoja  tapahtumakalenterista löytyville ajankohdille (kuhunkin esittelyyn myydään enintään 100 paikkaa). Paikat tulee lunastaa viimeistään 6 vkoa ennen tapahtumaa.

Miltä kuulostaa Musiikkitaloon valmistunut maailmanluokan soitin? Tutustu maailman suurimpiin moderneihin konserttiurkuihin oppaan ja urkurin johdolla! Esittelyllä saat ainutlaatuisen mahdollisuuden kuulla erilaisia äänikertoja ja muita ominaisuuksia, jotka tekevät juuri tästä soittimesta erityisen. Urut nostavat Musiikkitalon kertaheitolla maailman suurien konserttitalojen joukkoon. Esittelyt järjestetään suomeksi.


Koululaiskierros

45 min.
veloitukseton koululuokille ja toisen asteen opiskelijaryhmille
max. 30 hlöä / ryhmä

Koululaiskierroksella tutuiksi tulevat Musiikkitalon toiminta ja arkkitehtuuri sekä Konserttisali. Kierros ei sisällä musiikkia ja sopii parhaiten n. 3.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille oppilaille. Kierrokselle voi osallistua vain yksi luokka kerrallaan, ja luokan mukana tulee olla valvoja. Ennen vierailua luokka voi tutustua sinfoniaorkesteriin YLE:n orkesterikoneen tai tämän HKO:n artikkelin avulla. Parhaiten kierrosaikoja löytyy iltapäivisin n. klo 13–15.


Toivomamme kierros:

Jos toivomaamme kierrosta ei voida järjestää, meille sopii myös tämä kierros:

Ryhmäkahvit kierroksen yhteydessä

Kierroksen yhteyteen voit varata myös kahvit tai muita tarjoiluja. Voit tiedustella tarjoiluja Musiikkitalon ravintolapalveluista vastaavalta Compass Groupilta sähköpostitse ravintolapalvelut@musiikkitalo.fi tai puhelimitse 020 707 0480 (ark. 9–16).


Tarvitsetko apua tai jäikö sinulle kysyttävää?

Lisäkysymyksissä voit olla yhteydessä puhelinpalveluumme 0600 411 101 (0,99 €/min + pvm/mpm, avoinna arkisin 9–15).

0%