Hae: Fill This Space 2022

Hae mukaan Fill This Space -kesäkouluun tällä lomakkeella viimeistään perjantaihin 29.4.2022 mennessä!


Arkkitehtuurimuseo järjestää kesällä 2022 kolme arkkitehtuurin ja rakennetun ympäristön Fill This Space -kesäkoulua. Etsimme 16–20-vuotiaita, joita kiinnostaa arkkitehtuurin ja rakennetun ympäristön pohtiminen ja tutkiminen yhdessä. Et tarvitse aiempaa kokemusta, tietoja tai taitoja – tule sellaisena kuin olet.


Fill This Space on viisipäiväinen kesäkoulu 16–20-vuotiaille. Viikon aikana pääset pohtimaan arkkitehtuuriin ja rakennettuun ympäristöön liittyviä kysymyksiä yhdessä museoalan ja arkkitehtuurin ammattilaisten sekä arkkitehtiopiskelijoiden kanssa. Kesäkoulujen ohjelma suunnitellaan yhdessä osallistujien toiveiden ja kiinnostusten mukaisesti. Osallistujien käytössä on myös yleisön suuntaan avautuva studiotila Arkkitehtuurimuseon ensimmäisessä kerroksessa. Toivomme, että täytät sen kanssamme!


Arkkitehtuurimuseo toteuttaa kesäkoulut yhteistyössä You Tell Me -kollektiivin kanssa. Arkkitehtiopiskelijoiden ja nuorten arkkitehtien muodostaman kollektiivin tavoitteena on edistää ajattelutavan muutosta rakentamisen alalla vertaisoppimista hyödyntäen.


Yhteen kesäkouluun otetaan yhteensä noin 10 osallistujaa. Tieto kesäkouluun pääsystä ilmoitetaan toukokuun ensimmäisellä viikolla. Huomioithan, että haku on sitova ja henkilökohtainen: yhdellä lomakkeella voi tehdä ainoastaan yhden hakemuksen yhdelle henkilölle. Lomakkeen onnistunut lähettäminen on merkki onnistuneesta hakemisesta. Jos joutuisit perumaan osallistumisesi, ota yhteyttä: jemina.lindholm@mfa.fi


Tietosuoja

Hakijan ikä ja syntymävuosi

Hakijan ikä:

Hakijan syntymävuosi:

0%