Flying Finn Tour 2022

Valtakunnallinen kartingkiertue on erinomainen keino tehdä autourheilu lajeja tunnetummaksi ja saada uusia harrastajia seuraan. Tämän vuoden tavoitteena on monipuolistaa lajiesittelyä entisestään, kun tapahtumissa voi tuoda esille eri tavoin kartingin lisäksi crosskartteja, pienoisautoilua ja digitaalista autourheilua. Tämän toivotaan lisäävän seurojen välistä yhteistyötä ja sitä kautta jakavan tapahtumajärjestämisen vastuuta.  Seura voi lähettää hakemuksen vaikka tarkka päivämäärä ei olisikaan vielä tiedossa.


VALINTA

Ensisijaisesti valitaan ne seurat, jotka järjestävät Tourin oman paikkakunnan jo olemassa olevien perhekeskeisten tapahtumien yhteyteen mieluiten huhti-syyskuun aikana. Tämä on kustannustehokasta monesta eri näkökulmasta, mutta ennen kaikkea kohderyhmä löytää tapahtumaan automaattisesti. Emme kuitenkaan poissulje seuran kotiradalla järjestettäviä tapahtumia. Hakeminen yhteistyössä useamman seuran kanssa nostaa seuran tapahtuman valitsemista Tourille 2022! Seuralla on mahdollista hakea erilaisia tapahtumatukia (kohdeavustus) tapahtumapaikkakunnalta.

Tourille valitaan yhteensä 10-20 tapahtumaa. Pyrimme suunnittelemaan Tourin siten, että kaikkien seurojen tapahtumat toteutuvat. Esteeksi voi tulla esimerkiksi tapahtumien sama ajankohta etenkin silloin, jos molemmat järjestävät seurat tarvitsevat rataponttooneita. Tämä ratkaistaan tapahtuman vaikuttavuuden mukaan ja lopulta tarvittaessa arvalla.


Hakuaika 17.3.2022 - 15.4.2022 klo 23.59 asti. Päätös kiertueelle hyväksymisestä voidaan tehdä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten hakemisessa kannattaa toimia ripeästi.JÄRJESTÄJÄN TIEDOT

Seuran vastuuhenkilön nimi

Seuran nimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Kerro mitä lajeja (karting, crosskart, pienoistautoilu, digitaalinen autourheilu) seurassa voi harrastaa. Tässä voit kertoa myös lisätietoja esimerkiksi, jos järjestät tapahtuman yhteistyössä toisen seuran kanssa.

Kerro miksi kyseinen tapahtuma olisi seuran nuorisotoiminnalle merkittävä.

TIETOJA TAPAHTUMASTA

Tapahtuman nimi

Paikkakunta

Tapahtuman kesto (h, pv)

Tapahtuman ajankohta pv/kk.

Tapahtuman viimeinen ilmoittautumispäivä (jos on)

Kuvaile minkälaisesta tapahtumasta on kyse, mitä siellä voi tehdä, kävijämäärä, järjestäjä jne.

JÄRJESTELYT

Tarvitsetteko Flying Finn -rataponttooneja?

Minkälaista tukea teidän seura tarvitsee? Kerro asia mahdollisimman yksityiskohtaisesti. *kts. liiton tarjoama tukipaketin sisältö alhaalta.

Hakemuksen ehdot

Lähettämällä hakulomakkeen seura sitoutuu järjestämään Flying Finn Tour -tapahtuman. Järestämiseen kuuluu radan rakennus/purkaminen, laji- ja seuraesittely ja karting-, crosskart, pienoisautoilla tai simulaattoreilla ajattaminen.


Liiton tarjoama *tukipaketti;

  • Materiaalia (mm. mainosjuliste, tarrat)
  • Rataponttoonit + traileri (nouto&palautus Jyväskylään tai edelliseltä seuralta suoraan)
  • Markkinointitukea (FB tai lehtimainonta kohdennetusti)
  • Rekvisiittaa tapahtumiin
  • Tukea koko prosessin ajan
  • Tapahtumavakuutuksen*ehtona, että seuran nuorisotoiminta on aktiivista ja kerho järjestää säännöllistä (viikoittain) toimintaa lapsille- ja/tai nuorille.


Tietoja AKK:ssa käsittelee lajipäällikkö Henri Karjalainen. Lisätietoja saa häneltä,
p. 050 546 0500 tai henri.karjalainen@autourheilu.fi

Seura sitoutuu järjestämään tapahtuman.

0%