KOKIMO: Gardening Gourmet

16.–24.3.2024 Arkkitehtuurimuseossa ja Designmuseossa
Liput 20/12e

KOKIMO Gardening Gourmet on esityksellinen installaatio illallispöydän ympärillä. Teos rakentaa suhteen vuodenaikoihin, puutarhan käsitteeseen, näyttelytiloihin, esillä olevaan Garden Futures: Suunnittelua luonnon kanssa -näyttelyyn sekä sen teoksiin ja esineisiin. Gardening Gourmet tutkii puutarhan ja vuodenaikojen kautta audiovisuaalisia, tilallisia ja maullisia perspektiivejä, sekä virittää kokijan moniaistiseen elämykseen. Teoksessa kokoonnutaan yhteisen pöydän ympärille, äänellisten lähikuvien äärelle, puutarhan antimista nauttien. Aistittavat makupalat ovat vegaanisia ja gluteenittomia. Ensi-ilta Arkkitehtuurimuseossa ja Designmuseossa 16.3.2024. Esityksen kesto on noin 1,5h.

Esitykset ovat suomeksi, lukuunottamatta 19.3. klo 15 näytöstä joka on englanninkielinen. Esitys aloitetaan Designmuseosta, ohjeet saat lippukassalta lipun lunastamisen yhteydessä. Tulethan paikalle hyvissä ajoin. Laukut ja muun omaisuuden voi jättää ilmaiseksi Designmuseon vaatesäilytykseen. 

Ilmoittautumalla varaat sitovasti itsellesi paikan esityksestä. Mikäli et pääse osallistumaan esitykseen, muista peruuttaa ilmoittautumisesi hyvissä ajoin sähköpostitse events@mfa.fi. Paikkoja on rajoitetusti. Lippu esitykseen oikeuttaa sisäänpääsyyn näyttelyihin esityspäivänä.

Esitykset

La 16.3.2024 klo 15 
Su 17.3.2024 klo 15
Ti 19.3.2024 klo 15 (englanniksi) ja klo 18
La 23.3.2024 klo 15 

Su 24.3.2024 klo 12 LISÄNÄYTÖS**
Su 24.3.2024 klo 15


**Lisänäytöksen liput varataan erikseen: https://q.surveypal.com/Gardening-Gourmet-Lisaesitys-24.3./0


Liput

Lippujen hinnat: 20 € peruslippu,  12 € alennusryhmät (eläkeläiset, opiskelijat, alle 18-vuotiaat, teatterialan ammattilaiset Teatterikortilla, Näyttelijäliiton jäsenkortilla tai Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liiton [Teme] jäsenkortilla).

Liput varataan etukäteen tältä sivulta. Lippu esitykseen ostetaan museon lippukassalta (Korkeavuorenkatu 23). 


Tällä lomakkeella voit varata paikan esitykseen yhdelle henkilölle/lomake. Ilmoittautumalla varaat itsellesi paikan esityksestä. Mikäli et pääse osallistumaan esitykseen, muista peruuttaa ilmoittautumisesi hyvissä ajoin sähköpostitse events@mfa.fi. Lippu KOKIMO:n esitykseen oikeuttaa sisäänpääsyyn näyttelyihin esityspäivänä. 

Saavutettavuus

Esityksessä liikutaan näyttelytiloissa sekä ohjatusti että itsenäisesti, eikä siinä ole numeroitua katsomoa. Esityksessä vieraillaan myös Arkkitehtuurimuseon näyttelytilassa, johon ei ole esteetöntä kulkua pyörätuolilla. Ilmoitathan etukäteen, mikäli tarvitset pyörätuolipaikan.

Arkkitehtuurimuseon rakennus ei ole esteetön. 
Lisätietoja Arkkitehtuurimuseon saavutettavuudesta löydät tästä linkistä 

Designmuseon rakennus on esteetön.
Lisätietoa Designmuseon saavutettavuudesta löydät tästä linkistä.

Tapahtuman aikana noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Lisätietoja Arkkitehtuurimuseon turvallisemman tilan periaatteistä löydät tästä linkistä 

KOKIMO

KOKIMO on vuonna 2010 perustettu vapaa taiteilijaryhmä. KOKIMO tekee esityksiä, teoksia, näyttelyprojekteja ja kuratointia. KOKIMO työskentelee yhteistoiminnallisesti ja paikkasensitiiviesti, kestävyyden arvoja kunnioittaen. Teoksissa korostuu moniaistisuus ja kokemuksellisuus. 

KOKIMO Garden Gourmet -työryhmä: Raisa Kilpeläinen, Pauli Kotilainen, Viljami Lehtonen, Veera-Maija Murtola & Anna Pöllänen  


Tapahtuma on osa Arkkitehtuurimuseon ja Designmuseon yhteisen Garden Futures -näyttelyn ohjelmaa.

Ilmoittautuminen

Päivämäärä

Etunimi

Sukunimi

Sähköpostiosoite

Lipputyyppi

Allergiat ja ruokavaliot

Tilaan Arkkitehtuurimuseon ja Designmuseon yhteisen uutiskirjeen yllä antamaani osoitteeseen

Pääkuva: KOKIMO. Kuva illallispöydässä: KOKIMO After Dinner (2016–) KOKIMO altARS17 -tapahtumassa Kiasmassa vuonna 2017. Kuva: Kansallisgalleria / Petri Virtanen

0%