Hakulomake lapsenlapsensa menettäneiden isovanhempien vertaistukiviikonloppuun Varalassa 28.-29.9.2024

Isovanhemmille kohdennettuun vertaistukitapaamiseen voit tulla yksin tai kaksin kumppanisi kanssa perhemuodosta riippumatta. Ohjelma rakentuu vertaiskeskusteluille pienryhmissä. Lisäksi ohjelmassa on mm. yhteinen muistohetki sekä saunomista. Ryhmänohjaajina toimivat lapsenlapsensa menettäneet isovanhemmat.


Kenelle tapahtuma on tarkoitettu: Kohdennettu tapaaminen on tarkoitettu lapsenlapsensa kuoleman kokeneille isovanhemmille. 


Paikka: Varalan urheiluopisto, Varalankatu 36, 33240 Tampere 


Ohjelma: Ohjelma alkaa lauantaina n. klo 11 ja päättyy sunnuntaina kello 15:n aikoihin. Aikataulut tarkentuvat lähempänä. Ohjelmiin osallistuminen on vapaaehtoista.


Ohjaajat: Käpyn ry:n vertaisisovanhemmat


Ajankohta: 28.-29.9.2024


Hakuaika päättyy: 25.8.2024


Viikonlopun omavastuuhinta:

Käpy ry:n jäsenet 

Aikuiset: 30€/hlö

Ei-jäsenet

Aikuiset: 50€/hlö


Majoittuminen: Majoitus pääsääntöisesti kahden hengen huoneissa. Lisämaksusta yhden hengen huone.


Hinta sisältää ohjelman, majoituksen 2 hengen huoneessa ja täysihoidon viikonlopun ajan. Mikäli haluat majoittua yhden hengen huoneessa siitä tulee omavastuuosuuden lisäksi maksettavaksi 33€/hlö. Jokainen vastaa itse omista matkakuluistaan.

Mikäli et ole vielä jäsen, mutta haluat liittyä voit tehdä sen verkkosivujemme kautta: https://kapy.fi/osasto/jasenyys 


Esteettömyys: Osa Varalan tiloista ei ole esteettömiä. Ilmoitathan lisätiedoissa esteettömyystarpeistasi. 

Lisätietoa ilmoittautumisesta: Ilmoittautua voit alla olevalla lomakkeella. Tapaamiseen voidaan ottaa enintään 25 osallistujaa. Tapaaminen toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 12. Mikäli ilmoittautuneita on paljon, ensimmäistä kertaa viikonloppuun hakevat ovat etusijalla. Ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä viikon sisällä ilmoittautumisajan päättymisestä.  Viikonloppuun mukaan mahtuville lähetetään osallistujainfo ja ohjeet omavastuun lähettämisestä n. kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. 

Muistathan painaa lomakkeen täytettyäsi LÄHETÄ-nappia!

 

Osallistumisen peruminen: Ilmoitathan mahdollisimman pian sähköpostitse tuki@kapy.fi, mikäli et pääsekään osallistumaan tapaamiseen, niin voimme kutsua mukaan seuraavan halukkaan jonopaikalta.  Voit perua osallistumisesi maksutta omavastuun maksamiseen mennessä. Tämän jälkeen tulleet peruutukset: palautamme omavastuuhinnan vain lääkärintodistusta vastaan (leirikeskus veloittaa meiltä täyden hinnan ilmoittamamme osallistujamäärän mukaan)

 

Lisätietoa: Miia Turri, 045 6524395, tuki@kapy.fi

Tärkeää tietoa: Huomioithan, että tapahtuma on päihteetön. Tapahtumaan ei saa ottaa mukaan lemmikkieläimiä. Haluamme edistää tilaisuuksissamme yhdenvertaisuuden toteutumista. Tämän vuoksi korostamme tilaisuuksissamme ja ryhmissämme turvallisemman tilan periaatteita. Turvallisempi tila on tarkoitettu tarjoamaan paikallaolijoille ja osallistujille tunne fyysisestä ja henkisestä turvallisuudesta. Turvallisemman tilan periaatteisiin kuuluu esim. avoimuus ja ennakkoluulottomuus, kannustavuus, tilan antaminen, osallistaminen ja puheenvuoron antaminen kaikille, kunnioitus, koskemattomuus sekä oikeus oman identiteetin itsemäärittelyyn. Lisätietoa turvallisemmasta tilasta esim.täältä.


Tekemällä ilmoittautumisen ja lähettämällä sen tämän järjestelmän kautta annat samalla suostumuksesi antamiesi tietojen tallentamiseen KÄPY ry:n tapahtumarekisteriin, josta tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Tietoja säilytetään kolme kuukautta tapahtumasta, jonka jälkeen ne hävitetään. Lue tietosuojaseloste tästä: Tietosuojaseloste KAPY ry_ tapahtumarekisteri


Osallistujan 1 nimi, aikuinen

Osoite, postinumero ja -toimipaikka

Osallistujan 1 sähköpostiosoite

Osallistujan 1 puhelinnumero

Osallistujan 1erityisruokavalio/allergiat

Osallistujan 2 nimi, aikuinen

Osallistujan 2 sähköposti

Osallistujan 2, erityisruokavalio/allergiat

Tiedot kuolleesta lapsenlapsesta (1)
Nimi


Kuolinsyy

Milloin lapsen kuolema tapahtui ja minkä ikäinen hän oli silloin?

Tiedot kuolleesta lapsenlapsesta (2)
Nimi

lapsi (2)
Kuolinsyy

lapsi (2)
Milloin lapsen kuolema tapahtui ja minkä ikäinen hän oli silloin?

Oletko sopinut toimiston kanssa, että tulet viikonloppuun ryhmänohjaajaksi?

Haetko isovanhempien viikonloppuun ensimmäistä kertaa?

 Onko sinulla sairautta tai lääkitystä, josta leirin järjestäjien ja ryhmänohjaajien olisi hyvä tietää (esim. diabetes, epilepsia, muistisairaus, paniikkihäiriö yms.) Tieto jää luottamuksellisesti vain järjestäjien tietoon. Kysymme tietoa, jotta voimme varmistaa nopean avunsaamisen tarvittaessa tai huomioida sairautenne ryhmätoimintoja järjestettäessä.

Jos saavut vertaistukiviikonloppuun autolla, onko autossasi tilaa muille ja saako yhteystietosi antaa eteenpäin, jos joku tarvitsee kyytiä?

Merkitse tähän kohtaan, jos haluat yöpyä yhden hengen huoneessa lisämaksusta tai jos sinulla on esteettömyystarpeita.

Muut lisätiedot, joita et saanut mahtumaan edellisiin kohtiin.

Kiitos ilmoittautumisestasi!

0%