HAKULOMAKE NUORTEN VERKKORYHMÄÄN


Kenelle verkkoryhmä on tarkoitettu: Verkkoryhmä on kaikille n. 15–22-vuotiaille sisaruksensa menettäneille nuorille. Sisaruksen kuolemasta on voinut kulua lyhyempi aika tai sitten vuosia. 


Ryhmäkerrat: tiistaisin 5.12., 12.12. ja 19.12.2023 sekä 9.1.2024 klo 16.30–18.30


Paikka: Teams 


Ohjaaja: sosiaalipsykologi Kati Kärkkäinen


Viimeinen hakupäivä: 26.11.


Lisätietoja hakemisesta ja ryhmästä: Ryhmä toteutuu, mikäli ryhmään tulee vähintään 5 osallistujaa. Ryhmään voidaan ottaa n. 5–8 osallistujaa. Ohjaaja keskustelee kaikkien hakijoiden kanssa hakuajan päättymisen jälkeen ja lähettää osallistujille Teams-linkin ennen ensimmäistä ryhmäkertaa. 

Huomioithan, että joskus sähköpostimme menevät roskaposteihin. Tarkistathan siis roskapostikansiosi, mikäli et ole saanut meiltä viestiä ilmoittamassamme ajassa. Osallistujien yhteys- ja taustatiedot ja osallistujien toiveet toimitetaan ohjaajalle ennen ryhmän alkua. 


Lisätietoa: 

Jos pohdit, hakeako mukaan vai ei, voit matalalla kynnyksellä jutella toiveistasi ja epävarmuuksistasi ohjaajan kanssa:

kati@katikarkkainen.fi, 041 432 9898.

 


Tärkeää tietoa osallistumisesta: Tarvitset ryhmään osallistuaksesi tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin, jossa on mikrofoni ja kamera. Osallistujan odotetaan varaavan keskustelulle rauhallinen tila niin, ettei taustalla ole muita kuulijoita. Olethan valmis pitämään kameran päällä ja jakamaan muiden osallistujien kanssa asioita myös omasta menetyksestäsi haluamallasi tavalla. 


Tekemällä ilmoittautumisen ja lähettämällä sen tämän järjestelmän kautta annat samalla suostumuksesi antamiesi tietojen tallentamiseen Käpy ry:n tapahtumarekisteriin, josta tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Tietoja säilytetään kolme kuukautta tapahtumasta, jonka jälkeen ne hävitetään. Lue tietosuojaseloste tästä: Tietosuojaseloste KAPY ry_ tapahtumarekisteri

Osallistujan nimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Kotikunta

Syntymäaika

Sisaruksen kuolema: minkä ikäisenä, milloin ja miten sisaruksesi (sisko vai veli) on kuollut?

Millaista tukea olet saanut menetyksesi takia?

Onko sinulla jotain muuta, mitä haluat tässä kohtaa kertoa?

Haluamme edistää tilaisuuksissamme yhdenvertaisuuden toteutumista. Tämän vuoksi korostamme tilaisuuksissamme ja ryhmissämme turvallisemman tilan periaatteita. Turvallisempi tila on tarkoitettu tarjoamaan paikallaolijoille ja osallistujille tunne fyysisestä ja henkisestä turvallisuudesta. Turvallisemman tilan periaatteisiin kuuluu esim. avoimuus ja ennakkoluulottomuus, kannustavuus, tilan antaminen, osallistaminen ja puheenvuoron antaminen kaikille, kunnioitus, koskemattomuus sekä oikeus oman identiteetin itsemäärittelyyn. Lisätietoa turvallisemmasta tilasta esim. täältä.

Kiitos ilmoittautumisestasi!

0%