Vertaisviikonloppu läheisensä menettäneille nuorille


Tällä lomakkeella voit hakea 16-22-vuotiaiden nuorten vertaisviikonloppuun Tampereen Varalaan. Tule mukaan viikonloppuun, jossa voit tutustua muihin, saat puhua omista kokemuksistasi ilman kiirettä ja voit osallistua yhteiseen toimintaan. Viikonloppu sisältää myös elämyksellistä tekemistä ja ulkoilua luonnossa. Voit osallistua toimintaan sen verran kuin itsestäsi tuntuu sopivalta. Viikonlopun ohjelma toimitetaan osallistujille lähempänä ajankohtaa.


Majoitus on pääasiassa 2 hengen huoneissa. Voit kuitenkin kertoa lisätietoja kohdassa, mikäli sinulla on terveydellisiä syitä tai muutoin tarve majoittua itseksesi.


Viikonloppu on aterioineen osallistujille maksuton, mutta matkakustannuksista osallistujat vastaavat itse. 


Ohjaajina ovat kriisi- ja traumatyöskentelyn ammattilaiset sekä vertaiset, jotka ovat itsekin menettäneet läheisen nuorena. Viikonlopun järjestävät Surunauha ry, Käpy  ry, Huoma ry, Nuoret Lesket ry. Ohjaaja on yhteydessä kaikkiin hakijoihin ennen viikonloppua. Etusijalla ovat ensimmäistä kertaa viikonloppuun hakeutujat. Hakuaika päättyy 17.9.2023.


Tilaisuus on päihteetön. Tapahtumaan ei saa ottaa mukaan lemmikkieläimiä.


Paikka: Varalan urheiluopisto, Varalankatu 36, 33240 Tampere

Ajankohta: Aloitamme perjantai-iltana 27.10. klo 17.00 mennessä, ohjelma päättyy sunnuntaina 29.10. klo 13 mennessä.Osallistujien valinta

Viikonloppuun voidaan ottaa maksimissaan 20 osallistujaa. Jonopaikoille otetaan 2 mahdollisia yllättäviä peruutuksia varten. 


Viikonloppuun valitut saavat kattavan osallistujainfon hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.


Ilmoittautumisen yhteydessä antamasi yhteystiedot välitetään ohjaajalle. Saat ohjaajan yhteystiedot osallistumisvahvistuksessa. Ilmoittautumisajan jälkeen mahdolliset kysymykset ja osallistumisesteet voi osoittaa suoraan viikonlopun ohjaajalle.Muistathan painaa lomakkeen täytettyäsi LÄHETÄ-nappia!

Jokaiselle hakulomakkeen täyttäneelle lähetetään sähköpostitse vahvistus lomakkeen perille saapumisesta. Jos et saa vahvistusviestiä, tarkista roskapostikansiostasi. Lisätietoja saat toimistolta, puh. 045-6524395 tai tuki@kapy.fi.


Antamasi tiedot tallennetaan Käpy Lapsikuolemaperheet ry:n käytössä olevaan tapahtumarekisteriin (Excel-tiedosto). Tietoja säilytetään kolmen kuukauden ajan, minkä jälkeen ne poistetaan. Tietosuojaseloste - tapahtumarekisteri.


Haluamme edistää tilaisuuksissamme yhdenvertaisuuden toteutumista. Tämän vuoksi korostamme tilaisuuksissamme ja ryhmissämme turvallisemman tilan periaatteita. Turvallisempi tila on tarkoitettu tarjoamaan paikallaolijoille ja osallistujille tunne fyysisestä ja henkisestä turvallisuudesta. Turvallisemman tilan periaatteisiin kuuluu esim. avoimuus ja ennakkoluulottomuus, kannustavuus, tilan antaminen, osallistaminen ja puheenvuoron antaminen kaikille, kunnioitus, koskemattomuus sekä oikeus oman identiteetin itsemäärittelyyn. Lisätietoa turvallisemmasta tilasta esim. täältä.  


Osallistujan nimi

Osoite, postinumero ja postitoimipaikka

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Osallistujan ikä

Tiedot kuolleesta läheisestä kysytään ohjaajan valmistelua varten.
Kenet olet joutunut menettämään?

Läheisesi kuolinsyy, ikä kuollessa ja milloin menetys on tapahtunut

Haetko nuorille tarkoitettuun vertaisviikonloppuun ensimmäistä kertaa?

Minä vuosina olet osallistunut nuorten viikonloppuun?

Onko sinulla sairautta tai lääkitystä, josta ohjaajan olisi hyvä olla tietoinen (diabetes, epilepsia, paniikkihäiriö yms.) Tieto jää luottamuksellisesti vain järjestäjien tietoon, jotta voimme varmistaa nopean avunsaamisen tarvittaessa.

Jos saavut viikonloppuun autolla, onko autossasi tilaa muille ja saako yhteystietosi antaa eteenpäin, jos joku tarvitsee kyytiä?

Erityisruokavalio/ruoka-aineallergiat ja lisäkommentteja (esim. perustelut yhden hengen huoneen tarpeelle)

0%