Haku SRL:n alueellisiin nuorisotiimeihin

Suomen Ratsastajainliiton toiminta on jakaantunut maantieteellisesti kahdeksalle alueelle. Jokaisella alueella toimii aluejaosto, jotka järjestävät ja koordinoivat liiton toimintaa, yhdessä alueen ratsastusseurojen kanssa. Aluejaostojen alaisuudessa toimii myös alueelliset nuorisotiimit, joissa on pääosin 15-25 -vuotiaita nuoria ja nuoria aikuisia, jotka omalla panoksellaan, taidoillaan ja ennen kaikkea yhdessä tehden tuovat lasten ja nuorten ääntä kuuluviin lajin parissa, yhdessä Ratsastajainliiton Nuorten Päättäjien kanssa.


Nuorisotiimit suunnittelevat ja toteuttavat toimintaa pitkin vuotta ja kokoustavat noin kerran kuukaudessa. Matkustusvalmiutta niin oman tiimin kokouksiin kuin valtakunnallisiinkin tapaamisiin tulee olla. Matkakulut kokouksiin ja tapaamisiin korvataan, mutta muuten toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen.

  

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Puhelinnumerosi

Syntymävuotesi

Ratsastusseurasi

Alue, jonka tiimiin haet

Kerro hieman hevos- ja/tai ratsastusharrastuksestasi

Muu kokemuksesi, jonka haluat tuoda esiin (esim. mitä olet jo päässyt kokemaan tai tekemään joko lajin parissa tai muualla)

Kerro omin sanoin, mikä sinua innostaa alueen nuorisotiimin toiminnassa ja/tai miksi haluat hakea mukaan?

Mitä haluaisit päästä tekemään nuorisotiimin jäsenenä?

Kuinka paljon arvioit, että sinulla olisi aikaa käytettävissä nuorisotiimin toimintaan viikossa?

Meillä kaikilla on vahvuuksia. Mitkä ovat sinun vahvuutesi? Mitä osaamista ja taitoja voisit tuoda alueen nuorisotiimin toimintaan?

Jotain muuta, mitä haluat vielä sanoa tai tuoda esiin?

Kiitos hakemuksestasi!

Lomakkeen tiedot menevät Ratsastajainliitolle ja hakemuksessa valitun aluejaoston nuorisovastaavalle, joka on sinuun yhteydessä hakuajan sulkeuduttua. Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain tätä kyseistä hakua varten eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. 

0%