Hakulomake - Blogikirjoituskoulutus

Haluatko parantaa taitojasi blogitekstien kirjoittajana ja oppia kiteyttämään viestisi napakasti ja vaikuttavasti? Hae mukaan SASKin blogikirjoituskoulutukseen!


Koulutuksessa saamme asiantuntija Martta Tervoselta käytännön vinkkejä blogitekstien kirjoittamiseen, rakenteeseen, aiheen valintaan ja muihin käytännön kysymyksiin. 


Koulutuksessa hyödynnetään ennakkotehtävänä toteutttavia osallistujien omia blogitekstejä. Koulutukseen valitut saavat tarkempia tietoja ennakkotehtävään liittyen. Blogitekstien toimittamisen takaraja on 31.3.2024.


Mukaan koulutukseen voivat hakea kaikki SASKin lähettiläskoulutuksen käyneet. Haku päättyy 21.3.2024.


Koulutus toteutetaan Zoom -alustalla. Ajankohta on keskiviikko 17.4. kello 17-20. 


Luethan ohjeistuksen ja täytäthän lomakkeen huolella. Tarvittaessa voit tallentaa hakemuksen ja jatkaa sen täyttöä myöhemmin. Lomakkeen ensimmäisessä osassa kartoitetaan hakijan syitä hakea mukaan koulutukseen. Haluamme valita mukaan mahdollisimman moninaisen osallistujajoukon ja painotamme valinnoissa myös sitoutumista osallistua koko koulutukseen sekä hakijan motivaatiota. Toisessa osassa täytetään omat perustiedot.


Toivomme hakemuksia eri ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvilta henkilöiltä. Kaikki SASKin tilaisuudet ovat häirinnästä ja syrjinnästä vapaita tilaisuuksia. 

Lisätietoja: Susanna Haapalainen, susanna.haapalainen@sask.fi

Kerro omin sanoin, miksi haluat osallistua koulutukseen ja mitä hyötyä uskoisit siitä olevan sinulle.

Muuta kommentoitavaa tai tarkennettavaa koulutukseen liittyen.

Hienoa.

Paina sitten seuraava, niin pääset täyttämään perustietosi.

0%