Haku TeamGymin aluevalmennuksen mentorointiin, syksy 2024

TeamGymin valmennusjärjestelmän leirien lisäksi tarjoamme joukkueille ja valmentajille mahdollisuutta hakea mukaan aluevalmentajien mentorointitoimintaan. Hakuaika on sama kuin leireillä, eli mentoroinnin hakulomake on auki 8.-31.5.2024. Mentorointitoimintaan haetaan mukaan syys- tai kevätkaudeksi kerrallaan (puoli vuotta).


Mentorointitoiminta on suunnattu 3.luokan ja 4.luokan tasoisille joukkueille, jotka tavoittelevat tulevaisuudessa nousua kohti 5.luokkaa ja SM-kilpailuja. Jotta mentorointitoimintaan voi osallistua, joukkueen tulee sitoutua osallistumaan vähintään kahdelle leirille leirikauden 2024-2025 aikana. Aluevalmennuksen mentorointitoiminta on Voimisteluliiton tukemaa toimintaa ja osallistuminen on maksutonta.

Mentorointiin kuuluu etätapaamisia sekä seurakäyntejä, joissa keskitytään kunkin joukkueen ja valmentajan tarpeiden ja toiveiden mukaan valittuihin teemoihin. Kauden (syys tai kevät) aikana aluevalmentajan kanssa sovitaan etätapaamisista ja seurakäynneistä, joissa on mukana aluevalmentaja sekä joukkueen valmentaja(t).

Seura

Joukkue

Seuran lajivastaava tai yhteyshenkilö

Seuran yhteyshenkilön sähköposti

Joukkueen vastuuvalmentaja 

Sähköposti

Puhelinnumero

Toivomme vastuuvalmentajan/valmentajan osallistuvan kaikiin mentorointiin liittyviin tapaamisiin (etätapaamiset, seurakäynnit, leirit).