Haku SASKin Lähettiläskoulutukseen!

Vuoden kolmas Lähettiläskoulutus järjestetään verkkokoulutuksena 25.9.-2.10. hyödyntäen Microsoft Teams sekä Howspace alustoja. Koulutus pitää sisällään ennakkotehtävän, webinaareja, verkostoitumista muiden SASK-lähettiläiden kanssa sekä itseopisekelumateriaalia. Ohjeita koulutukseen saa lähempänä koulutusta. Käytettävyys koulutusalustoilla on paras tietokoneella.


Lähettiläskoulutuksen aikana pureudutaan  SASKin toimintaan kehittyvissä maissa ja käydään läpi työelämän ihmisoikeuksia, sekä niiden merkitystä meillä ja maailmalla. Lähettiläskoulutuksen käyneet saavat valmiuksia toimia ihmisoikeuksien äänitorvina omissa verkostoissaan. Koulutuksen aikana perehdytään tarkemmin esimerkkien kautta SASKin ihmisoikeustyön merkitykseen ja tuloksiin maailmalla, sekä keskustellaan siitä, kuinka itse voimme vaikuttaa sekä SASKin toimintaan, että ihmisoikeuksien toteutumiseen. Koulutuksen käyneistä tulee osa SASKin vapaaehtoisverkostoa ja he pääsevät itse osallistumaan toimintaan haluamillaan tavoilla ja kanavilla.


Voit hakea mukaan koulutukseen, vaikka oletkin jo SASK-lähettiläs. Koulutukseen valitaan uusien koulutettavien lisäksi aina myös vanhoja konkareita jakamaan kokemuksia toiminnasta ja tutustumaan uusiin ihmisiin!Haku on auki 1.9. saakka ja valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille 9.9. mennessä.

Etu- ja sukunimi 

Syntymävuosi

Kotiosoite 

Postinumero 

Paikkakunta

Puhelinnumero 

Sähköpostiosoite 

Ammattiliittoni/-järjestöni 

Olen SASKin lähettiläs

Olen SASKin kannatusjäsen

Ammattiosastoni tai paikallisyhdistykseni on SASKin kannatusjäsen

Ammattiosastoni/

paikallisyhdistykseni nimi

Olen aikaisemmin hakenut mukaan SASKin lähettiläskoulutukseen

Kerro omin sanoin, miksi haluat osallistua koulutukseen

Muuta kommentoitavaa

SASK saa lähettää minulle sähköpostitse tietoa toiminnastaan ja tapahtumistaan

Ks. SASKin tietosuojaselosteen sivulta 6 kontaktirekisteri
0%