A-Pop Castle Online 2022 biisileirin kirjoittajahaku on auki. 


A-Pop Castle on Aasian markkinoihin suuntautunut co-write leiri. Tänä vuonna A-Pop Castle järjestetään virtuaalisena 22.-31.8. Music Finland kutsuu tapahtumaan artisteja, kirjoittajia, levy-yhtiöiden edustajia, managereja ja kustantajia Japanista, Etelä-Koreasta sekä Kiinasta ja Taiwanista. Leirillä kirjoitetaan K-Popia, J-Popia ja C-Popia.


Biisinkirjoittajat työskentelevät kansainvälisissä co-write tiimeissä ja jokaisessa tiimissä on vähintään yksi kohdemarkkinan paikallinen tai siihen erikoistunut kansainvälinen kirjoittaja.  


Jokainen leirille valittu kirjoittaja työskentelee kaksi sessiopäivää välillä 22.-25.8. 

Kappaleiden finalisoimiseen on sessioiden jälkeen aikaa muutama työpäivä. Leiri päättyy loppukuunteluun, joka pidetään 31.8. alkaen klo 9. LOMAKKEEN TÄYTTÄMISESTÄ


Voit keskeyttää lomakkeen täyttämisen ja jatkaa myöhemmin painamalla kullakin sivulla olevaa "Tallenna ja jatka myöhemmin" -painiketta. Hakulomakkeeseen täyttämäsi tiedot tallentuvat ja pääset syöttämään sähköpostiosoitteesi, johon keskeneräisen hakulomakkeesi linkki lähetetään. Voit jatkaa lomakkeen täyttämistä saamastasi linkistä. 


Kun lähetät hakemuksen, saat kuittauksen ruudulle. Antamalla sähköpostiosoitteesi saat lomakkeesta kopion itsellesi.


LISÄTIETOJA:

Katariina Sorsa

Vientipäällikkö

katariina.sorsa@musicfinland.fi

+358 (0)40 561 1150

0%