Kysely Halkolannotkon lähiliikuntapaikan/puiston suunnittelun tueksi

Lempäälän kunnassa on laadittu Liikuntaolosuhteiden kehittämissuunnitelma vuosille 2020-2025. Suunnitelma toimii päätöksenteon tukena ja käytännön työkaluna, jonka avulla varmistetaan nykyaikaiset ja toimivat liikuntaolosuhteet Lempäälään. Täy­sin uutena liikuntapaikkana liikuntaolosuhteiden kehittämissuunnitelmaan sisältyy Hal­ko­lan­not­kon lähiliikuntapaikka. 


Halkolannotko on Turuntien, Valkeakoskentien ja Halkolantien asuinkorttelien välissä sijaitseva noin kolmen hehtaarin suuruinen alue, jonne on tarkoitus toteuttaa Halkolannotkon puisto. Tämä olisi toiminta- ja kohtaamispaikka jossa on erityisesti nuorisolle suunnattuja liikunnallisia toimintoja. Puiston suunnittelussa tullaan huomioimaan myös esteettömyys. Hankkeelle on varattu investointirahaa, suunnittelu toteutetaan tämän vuoden aikana.  


Tämän kyselyn tavoitteena on saada kuntalaisilta, seuroilta ja yhdistyksiltä näkemyksiä ja mielipiteitä Halkolannotkon puiston suunnittelun tueksi.  

Vastausaika on ajalla 29.6.-19.7.2020.Vastaajan taustatiedot 

Sukupuoli 

Ikäsi 

Havainnekuva Halkolannotkon puistosta:

Valitse seuraavista toimintamahdollisuuksista ne toiminnot ja asiat, jotka kiinnostaisivat sinua  Halkolannotkon puistossa. Voit valita vaihtoehdoista useamman vaihtoehdon. 

Mitä muita toivomuksia, ajatuksia ja ideoita herää, esim. istutuksista ja kulkureiteistä? 

Lisätietoja antaa viikolla 27 (29.6.- 3.7.2020) 

kaavoitusarkkitehti Soili Lampinen, puh 050 383 9656 
soili.lampinen@lempaala.fi

0%