Hankekoordinaattori (Muistiopas-hanke) 

Tule kehittämään vieraskielisiä muistisairaita ja heidän läheisiään tukevaa Muistiopas-toimintaa innostavaan ja asiantuntevaan työyhteisöömme!


Etsimme maaliskuussa 2023 käynnistyvään Muistiopas-hankkeeseemme hankekoordinaattoria. Vapaaehtoinen muistiopas vieraskielisen muistisairaan ja läheisen tukena ja tiedon välittäjänä -hankkeessa (STEA 2023–2025) mahdollistetaan vieraskielisten tai eri kulttuuritaustoista tulevien muistisairaiden ja heidän läheistensä tukeminen ja elämänhallinnan vahvistaminen. Hankkeen pilotointivaiheen keskeisiä kieliryhmiä ovat yli 65-vuotiaiden suurimmat vieraskieliset ryhmät, kuten saksan-, venäjän- ja vironkieliset. Hanke on valtakunnallinen ja uutta toimintamallia kehitetään yhteistyössä muistiyhdistysten ja hankekumppaneiden kanssa. 

Hankekoordinaattorilta odotamme vahvaa projektiosaamista sekä hyvää asiantuntemusta muistisairauksista ja/tai vieraskielisten tai eri kulttuuriryhmien kanssa toimimisesta. Olet etsimämme henkilö, mikäli suunnittelu- ja organisointikykysi ovat rautaiset ja työotteesi itsenäinen. Sinulla on mainiot vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Hakijalta odotamme myös hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi. 


Toimipaikka on Helsingissä.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. 


Tehtävä on määräaikainen 31.12.2025 saakka, ja täyttämisen edellytyksenä on, että sosiaali- ja terveysministeriö hyväksyy STEA:n avustusehdotuksen vuodelle 2023.


Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Minna Teiska ti 10.1. klo 9–12, pe 13.1. klo 12–15 ja ke 18.1. klo 9–11, p. 044 727 7406. Lähetä oheinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 26.1.2023 mennessä


Etunimi

Sukunimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Palkkatoivomus

Vapaamuotoinen hakemusteksti

Ansioluettelo (liite)

Muistiliitto säilyttää henkilötietoja rekrytoinnin tietosuojaselosteen mukaisesti. 

0%