Hankekoordinaattori (Omin sanoin -hanke)

Tule kehittämään muistisairaille soveltuvia kommunikoinnin tukikeinoja innostavaan ja asiantuntevaan työyhteisöömme! Etsimme maaliskuussa 2023 käynnistyvään Omin sanoin -hankkeeseemme hankekoordinaattoria. Omin sanoin -hankkeessa (STEA 2023–2025) tavoitteena on tunnistaa muistisairaille soveltuvat kommunikoinnin tuen keinot ja vahvistaa muistisairaiden ihmisten kanssa käytävää vuorovaikutusta. Hankkeessa myös levitetään tietoa siitä, kuinka läheinen tai toinen ihminen voi mukauttaa omaa ilmaisuaan ja tapaa olla vuorovaikutuksessa muistisairaan kanssa kommunikoitaessa

Hanke on valtakunnallinen ja uutta toimintamallia kehitetään yhteistyössä muistiyhdistysten ja hankekumppaneiden kanssa.


Hankekoordinaattorilta odotamme vahvaa projektiosaamista sekä hyvää asiantuntemusta muistisairauksista ja/tai kommunikoinnin tuen keinoista. Olet etsimämme henkilö, mikäli suunnittelu- ja organisointikykysi ovat rautaiset ja sinulla on mainiot viestintä, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.  


Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Toimipaikka on Helsingissä.


Tehtävä on määräaikainen 31.12.2025 saakka ja täyttämisen edellytyksenä on, että sosiaali- ja terveysministeriö hyväksyy STEA:n avustusehdotuksen vuodelle 2023.


Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Minna Teiska ti 10.1. klo 9–12, pe 13.1. klo 12–15 ja ke 18.1. klo 9–11, p. 044 727 7406. Lähetä oheinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 22.1.2023 mennessä  


Etunimi

Sukunimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Palkkatoivomus

Vapaamuotoinen hakemusteksti

Ansioluettelo (liite)

Muistiliitto säilyttää henkilötietoja rekrytoinnin tietosuojaselosteen mukaisesti. 

0%