Hakulomake: Perhevalmennuksen ohjaajakoulutus

Aika: 31.1., 3.-4.2.2024

Paikka: MLL Tampereen osaston Laivapuiston perhetalo, Tiiliruukinkatu 1, 33200 Tampere

Perhevalmennuksen ohjaajakoulutus on suunnattu lahjasoluilla lapsen saaneille vanhemmille. Koulutus palvelee parhaiten vanhempia, jotka ovat itse käyneet Helminauha-hankkeen perhevalmennuksen, mutta se ei ole edellytys osallistumiselle. Koulutus antaa osallistujille valmiudet ohjata perhevalmennuksia toisille lahjasoluperheille. 


Koulutukseen osallistuvat sitoutuvat ohjaamaan perhevalmennuksen joko yhden illan, yhden päivän tai kolmen tapaamisen kokonaisuutena. Vapaaehtoiset perhevalmennuksen ohjaajat saavat tehtävään tukea ja materiaaleja hanketyöntekijöiltä.


Koulutus on osallistujille maksuton. Helminauha-hanke tarjoaa sekä lauantaina että sunnuntaina aamukahvin, lounaan ja päiväkahvin. Lisäksi hanke korvaa ulkopaikkakuntalaisille matkakulut ja hotellimajoituksen. Yli 1-vuotiaille lapsille järjestetään lauantaina ja sunnuntaina lastenhoito Laivapuiston tiloissa.


Haku perhevalmennuksen ohjaajakoulutukseen päättyy sunnuntaina 7.1.2024. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä hakuajan päätyttyä.

Pyydämme sinua perustelemaan seuraavien kysymysten avulla, miksi juuri sinut pitäisi valita perhevalmennuksen ohjaajakoulutukseen. Painotamme valinnassa osallistujien innostusta ja halua sitoutua valmennusten pitämiseen.


Jos ilmoitat tällä lomakkeella koulutukseen kaksi aikuista samasta perheestä, täyttäkää lomake yhdessä. 

Oletko osallistunut Helminauha-hankkeen järjestämään perhevalmennukseen? 

Sinä

Kerro meille itsestäsi kolmella virkkeellä.

Lahjasoluvanhemmuus

Millainen on sinun lahjasoluperheesi? Miten sinusta tuli lahjasoluperheen vanhempi?

Taidot

Millaista osaamistasi, tietoasi ja taitojasi voit hyödyntää valmennuksia ohjatessa?

Motivaatio

Miksi haluat ohjata perhevalmennuksia? Kerro muutamalla lauseella.

Toiveet

Mitä toivot perhevalmennuksen ohjaajakoulutukselta?

0%