Ilmoittautuminen Helminauha-tapaamiseen

Tervetuloa tapaamaan muita lahjasoluilla lasta toivovia ja lapsen saaneita vanhempia Helminauha-hankkeen järjestämään Helminauha-tapaamiseen!


Ajankohta: torstai 23.5.2024 klo 17-19

Paikka: Etänä Zoomissa 


Helminauha-tapaamisessa tarjotaan tietoa ja tukea lahjasolutaustasta lapselle puhumisen teemoista. Lahjasoluilla lasta toivovat ja lapsen saaneet perheet saavat työkaluja lahjasolutaustasta lapselle puhumiseen eri ikävaiheissa. Helminauha-tapaamiset ovat pieni tiivistelmä Helminauha-hankkeen laajemmista perhevalmennuksista, joita hanke tarjoaa maksutta lahjasoluilla itsellisesti, sateenkaariperheenä tai kahden vanhemman perheenä lapsia saaneille perheille.


Tilaisuuden ohjaavat Helminauha-hankkeen työntekijät Jenni Huhtala ja Laura Hirvonen, ja tilaisuudessa käydään keskusteluja vertaisten kesken. 


Tilaisuus on maksuton. Mukaan mahtuu 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. 


Tilaisuus on luottamuksellinen ja kaikki osallistujat pitävät kameran päällä koko tilaisuuden ajan. Osallistujat sitoutuvat noudattamaan Helminauhan turvallisemman tilan periaatteita.


Lisätietoja:

Laura Hirvonen

Hankesuunnittelija, Helminauha-hanke

laura@simpukka.info / 045 7873 5433

Osallistujan nimi

Sähköposti:

Asuinpaikkakunta:

Jos samasta perheestä osallistuu useampi kuin yksi vanhempi, kirjoita tähän heidän nimensä ja sähköpostiosoitteensa:

Perhemuoto

Valitse omaa perhettäsi parhaiten koskeva perhemuoto. Jos olet tilaisuuden aikaan raskaana, valitse oman kohderyhmäsi vaihtoehtoe "ensimmäisen lapsen toive".

Ennakkokysymyksiä lahjasolutaustasta lapselle puhumisen teemasta:


Lämpimästi tervetuloa Helminauha-tapaamiseen!


Lähetä kysely klikkaamalla Lähetä vastaukset -painiketta sivun oikeasta alakulmasta.

0%