Ilmoittautuminen

Helminauha-hankkeen järjestämään

Lahjasoluilla lapsen saaneiden

itsellisten vanhempien perhevalmennukseen

Käytännön tietoa
Valmennus on tarkoitettu itsellisille vanhemmille, joilla on lahjasolutaustainen alle kouluikäinen lapsi/lapsia. Valmennus on maksuton ja se toteutetaan kokonaan etänä Zoomissa. Ilmoittautuneet sitoutuvat kaikkiin kolmeen tapaamiseen.

Varaa valmennuksen ajaksi rauhallinen ja häiriötön tila. Kaikilla osallistujilla on kamera päällä koko valmennuksen ajan.

Itsellisten vanhempien perhevalmennuksessa käydään keskusteluja ryhmän kesken ja pohditaan lahjasoluilla perheellistymiseen liittyviä kysymyksiä. Valmennuksessa tarjotaan tutkittua ja kokemustietoa lahjasolutaustasta lapselle puhumisesta ja lahjasoluilla perheellistymisestä, niin lasten, vanhempien kuin lahjoittajienkin näkökulmasta.

Valmennus toteutetaan etänä Zoomissa kolmena tapaamisena seuraavasti:

1. Keskiviikko 8.2. klo 17-18.30, Ryhmäytyminen ja tutustuminen, lapset voivat olla paikalla.

2. Lauantai 11.2. klo 10-16.00, Koko päivän mittainen valmennuspäivä, käymme läpi mm. läpi lapselle lahjasolutausta puhumisen teemoja,itsellisesti perheellistymiseen ja  lahjoittajaan liittyviä ajatuksia, olemme vain aikuisten kesken.

3. Keskiviikko 15.1. klo 17.00-19.00, Valmennuksen yhteenvetotapaaminen, pohdintaa itsellisestä vanhemmuudesta ja lapen itsetunnon tukemisesta, mielelllään aikuisten kesken, jos mahdollista.

 

Valmennuksen teemat:
Oma tie perheellistyä lahjasolujen avulla itsellisesti, vanhemmuuden tunteet, ajatuksia lahjoittajasta ja tulevaisuudesta, turvallinen avoimuus, miten puhua lapsen kanssa lahjasolutaustasta sekä mitä lasten kokemuksista tiedetään.


Ennen valmennusta tehtävät ennakkotehtävät (lähetetään sähköpostilla ennen valmennusta)
1. Miten meistä tuli perhe

2. Lapselle lahjasolutaustasta puhuminen


Ilmoittautumistiedot

Nimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Asuinpaikkakunta​

Olen

Simpukan jäsen:

Perhevalmennukseen osallistuminen ei edellytä Simpukan jäsenyyttä. Mikäli haluat liittyä samalla jäseneksi, se onnistuu helpoiten täältä. Lisätietoa jäsenyydestä voi lukea täältä.

0%