Ilmoittautuminen 

lahjasoluilla lapsia saaneiden

sateenkaariperheiden

perhevalmennukseen

Huom! Tämän kevään valmennus on täynnä, mutta voit vielä ilmoittautua varasijalle.


Käytännön tietoa


Valmennus on tarkoitettu sateenkaariperheiden vanhemmille, joilla on lahjasolutaustainen alle kouluikäinen lapsi/lapsia. Kahden vanhemman perheissä molemmat vanhemmat osallistuvat valmennuspäivään yhdessä.


Valmennus on maksuton ja se toteutetaan kokonaan etänä Zoomissa. Ilmoittautuneet sitoutuvat kaikkiin kolmeen tapaamiseen. Varaa valmennuksen ajaksi rauhallinen ja häiriötön tila. Kaikilla osallistujilla on kamera päällä koko valmennuksen ajan.


Perhevalmennuksessa käydään keskusteluja ryhmän kesken ja pohditaan lahjasoluilla perheellistymiseen liittyviä kysymyksiä. Valmennuksessa tarjotaan tutkittua ja kokemustietoa lahjasolutaustasta lapselle puhumisesta ja lahjasoluilla perheellistymisestä, niin lasten, vanhempien kuin lahjoittajienkin näkökulmasta.


Valmennus on etänä Zoomissa kolmena tapaamisena seuraavasti:

1. Keskiviikko 12.4. klo 17-19

2. Keskiviikko 19.4. klo 17-19

3. Keskiviikko 26.4. klo 17-19

Valmennuksen teemat: Oma tie perheellistyä lahjasolujen avulla, vanhemmuuden tunteet, ajatuksia lahjoittajasta ja tulevaisuudesta, turvallinen avoimuus, miten puhua lapsen kanssa lahjasolutaustasta sekä mitä lasten kokemuksista tiedetään.


Ennakkotehtävät (lähetetään sähköpostilla ennen valmennusta)

1. Miten meistä tuli perhe

2. Lapselle lahjasolutaustasta puhuminen

Ilmoitamme mukaan perhevalmennukseen

Nimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Nimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Asuinpaikkakunta​

Jos perheeseenne kuuluu useampia vanhempia, jotka osallistuvat perhevalmennukseen, niin ilmoittakaa heidän tietonsa tässä:

Olen / olemme

Simpukan jäsen:

Perhevalmennukseen osallistuminen ei edellytä Simpukan jäsenyyttä. Mikäli haluatte liittyä samalla jäseneksi, se onnistuu helpoiten täältä. Lisätietoa jäsenyydestä voi lukea täältä.

0%