Other athletes lift weights, cheerleaders lift athletes
- hetki cheerleadinginä

Other athletes lift weights, cheerleaders lift athletes ke 30.6. klo 17-18:30 Helsinki prideilla

Cheerleading-lajikokeilussa pääset kokeilemaan erilaisia stuntteja, heittoja ja akrobatiaa. Lajitaitoja et tarvitse. Lajikokeilu on suunniteltu niin, että jokainen pääsee mukaan taitotasosta huolimatta ja saa harjoituksen aikana onnistumisen elämyksiä ja kokemuksia itsensä ylittämisestä. Harjoituksissa pääset kokeilemaan cheerleadingin lajiliikkeitä kuten ryhmässä tehtäviä stuntteja ja heittoja sekä erilaisia akrobatialiikkeitä. Jokaisen kannattaa tulla kokeilemaan cheerleadingia! Paikkana, HAC:n harjoitussali, Ristipellontie 1A, 00390 Helsinki. Tule sisään parkkipaikan päässä olevasta nosto-ovesta, jossa on sateenkaarilippu. Tervetuloa kaikki noin 12-16-vuotiaat sateenkaarinuoret, sateenkaariperheiden lapset ja heidän kaverinsa ja liittolaisensa sukupuoleen katsomatta. Toivomme ennakkoilmoitautumista, mutta voit myös vain ilmestyä paikalle.


Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry yhteistyössä Sateenkaariperheet ry:n kanssa


Lähettämällä tämän lomakkeen, annat suostumuksen käsitellä henkilötietojasi Sateenkaariperheet ry:n tietosuojaselosteen mukaisesti: sateenkaariperheet.fi/tietosuojaseloste


Osallistujien nimet (etunimi riittää) ja iät

Tähän voit jättää sähköpostiosoitteen, jos toivot, että olemme yhteydessä, jos vaikka jokin ihan mahdoton asia estää tilaisuuden toteutumisen.

0%