HYVINVOINTITORI JA PALVELUIHIN HAKEUTUMINEN

Hyvinvointitori palvelee matalan kynnyksen palvelupisteenä kaiken ikäisiä kuntalaisia puhelimitse ja paikan päällä sairaalan pääoven vieressä. Hyvinvointitorilta saat ohjausta ja neuvontaa Jämsässä tarjolla olevista palveluista sekä apua palveluihin hakeutumisessa. Hyvinvointitori tukee ja ohjaa asiakasta omahoidossa ja terveyden edistämisessä.

 

Palvelut:

 

  • Ikäihmisten palveluneuvonta, tarvittaessa ohjaus palveluohjaajalle palvelutarpeen arviointiin tai kotikäyntiin
  • Neuvontaa siivous-, ateria- ja turvapuhelinpalveluista sekä kotihoidon palveluista
  • Ohjaus yli 80 v. ikäihmisten ennaltaehkäisevään terveystarkastukseen
  • Opastusta kaupungin liikunta- ja vapaa-ajan palveluista sekä kolmannen sektorin palveluista, kuten järjestöjen ja yhdistysten toiminnasta sekä vapaaehtoistoiminnasta
  • Sähköisten palveluiden käytön opastusta (mm etävastaanotot, Omakanta-palvelut, laboratorioajanvaraus)
  • STAR-sähköinen terveystarkastus ja eOmahoitopalvelut
  • Koronatodistuksen tulostusmahdollisuus
  • Mahdollisuus verenpaineen ja verensokerin mittaukseen
  • Asiakas ohjataan aina tarvittaessa tarkoituksenmukaisen sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisen luo

 

Hyvinvointitorille voit olla yhteydessä puhelimitse arkisin klo 8-15 tai jättää yhteydenottopyynnön nettilomakkeella (jamsanterveys.fi) tai sähköpostilla. Hyvinvointitorilla voit poiketa arkiaamuisin klo 8-11 ilman ajanvarausta tai sopia puhelimitse ajan etukäteen. Hyvinvointitorilla on tiistaisin paikalla myös sairaanhoitaja klo 8-11 ja mahdollisuus tehdä mm. sähköinen terveystarkastus (STAR) yhdessä hoitajan kanssa.


Hyvinvointitori järjestää jatkossa taas koronaepidemiatilanteen salliessa myös hyvinvoinnin teemapäiviä sairaalalla.

 

TERVETULOA!

Hyvinvointitorin yhteystiedot: p. 050 570 0446 Sairaalantie 11, 42100 Jämsä

www.jamsanterveys.fi JT.hyvinvointitori@pihlajalinna.fi   

Jätä  yhteystietosi alle ja palveluneuvoja ottaa yhteyttä mahdollisimman pian tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. ÄLÄ KIRJOITA ARKALUONTOISIA ASIOITA TAI TERVEYSTIETOJASI YHTEYDENOTTOLOMAKKEESEEN!

Antamasi tiedot poistetaan, kun sinuun on otettu yhteyttä. Tiedot tallennetaan asiakastietojärjestelmään vain, jos yhteydenottosi johtaa sosiaalihuollon asiakkuuteen. Tarpeelliset tiedot kirjataan sosiaalihuollon asiakasrekisteriin. Palvelun käyttöön liittyviä nimettömiä tietoja (esim. käyttömäärät, yhteydenottojen syyt) tallennetaan tilastointitarkoitukseen.0%