ILMOITTAUTUMINEN KUOLLEENA SYNTYNEEN LAPSEN VANHEMMILLE TARKOITETTUUN VERKKORYHMÄÄN


Kenelle verkkoryhmä on tarkoitettu: Verkkoryhmä on tarkoitettu kuolleena syntyneen lapsen vanhemmille, jotka haluavat kohdata muita saman kokeneita vanhempia. Keskusteluiden teemat määritellään osallistujien toiveiden mukaisesti. Ryhmä kokoontuu syksyn aikana kolme kertaa. Toivomme, että pääset osallistumaan kaikille ryhmäkerroille. 


Ryhmäkerrat: keskiviikkoisin 4.10., 8.11., ja 13.12. klo 18-20


Paikka: Zoom (linkki lähetetään osallistujille sähköpostiin ilmoittautumisajan päätyttyä)


Ohjaajat: Käpy ry:n vertaisvanhemmat


Viimeinen ilmoittautumispäivä: 1.10. mennessä


Lisätietoja ilmoittautumisesta: Ryhmä toteutuu, mikäli ryhmään tulee vähintään 6 osallistujaa. Ryhmään voidaan ottaa enintään 8 osallistujaa. Lähetämme osallistujille sähköpostilla vahvistusviestin ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen ja Zoom-linkin ennen ensimmäistä osallistumista. Huomioithan, että joskus sähköpostimme menevät roskaposteihin. Tarkistathan siis roskapostikansiosi, mikäli et ole saanut meiltä viestiä ilmoittamassamme ajassa. Osallistujien yhteystiedot ja osallistujien toiveet toimitetaan ryhmänohjaajille ennen ryhmäkertoja. 


Lisätietoa: ulla.tuunanen@kapy.fi


Tärkeää tietoa osallistumisesta: Tarvitset ryhmään osallistuaksesi tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin, jossa on mikrofoni ja kamera. Osallistujien on hyvä sitoutua olemaan mukana kaikki ryhmän kokoontumiskerrat. Osallistujan odotetaan varaavan keskustelulle rauhallinen tila niin, ettei taustalla ole muita kuulijoita. Olethan valmis pitämään kameran päällä ja jakamaan muiden osallistujien kanssa asioita myös omasta menetyksestäsi haluamallasi tavalla. Huomioithan, että tapahtuma on päihteetön.


Osallistumisen peruminen: Ilmoitathan mahdollisimman pian sähköpostitse ulla.tuunanen@kapy.fi, mikäli et pääsekään osallistumaan ryhmään, niin voimme kutsua mukaan seuraavan halukkaan jonopaikalta. 


Tekemällä ilmoittautumisen ja lähettämällä sen tämän järjestelmän kautta annat samalla suostumuksesi antamiesi tietojen tallentamiseen KÄPY ry:n tapahtumarekisteriin, josta tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Tietoja säilytetään kolme kuukautta tapahtumasta, jonka jälkeen ne hävitetään. Lue tietosuojaseloste tästä: Tietosuojaseloste KAPY ry_ tapahtumarekisteri

Osallistujan nimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Kotikunta

Kenet olet joutunut menettämään ja millainen menetystilanne oli? Milloin menetys on tapahtunut? 

Mitä odotat ryhmältä? Mitä teemoja haluaisit tuoda keskusteluun?

Haluamme edistää tilaisuuksissamme yhdenvertaisuuden toteutumista. Tämän vuoksi korostamme tilaisuuksissamme ja ryhmissämme turvallisemman tilan periaatteita. Turvallisempi tila on tarkoitettu tarjoamaan paikallaolijoille ja osallistujille tunne fyysisestä ja henkisestä turvallisuudesta. Turvallisemman tilan periaatteisiin kuuluu esim. avoimuus ja ennakkoluulottomuus, kannustavuus, tilan antaminen, osallistaminen ja puheenvuoron antaminen kaikille, kunnioitus, koskemattomuus sekä oikeus oman identiteetin itsemäärittelyyn. Lisätietoa turvallisemmasta tilasta esim. täältä.

Kiitos vastauksestasi!

0%