Käpy ry:n äitienpäiväteemainen verkkoilta

Kenelle tapahtuma on tarkoitettu: Lapsen menettäneille henkilöille (lapsen iästä ja kuolinsyystä riippumatta), jotka haluavat keskustella vertaisten kanssa äitienpäivän herättämistä tunteista ja ajatuksista.

Paikka: Zoom (linkki lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä)

Aika: ti 9.5.2023 klo 18-20

Ohjaajat: Käpy ry:n vapaaehtoiset vertaisvanhemmat

Ohjelma: Tilaisuudessa on mahdollisuus vertaistuelliseen keskusteluun muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. 

Hinta: Maksuton

Viimeinen ilmoittautumispäivä: ti 25.4.2023 

Lisätietoa ilmoittautumisesta: Ilmoittautua voit alla olevalla lomakkeella. Iltaan voidaan ottaa 10 osallistujaa. Ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä ilmoittautumisajan päätyttyä. 

Osallistumisen peruminen: Ilmoitathan mahdollisimman pian sähköpostitse tuki@kapy.fi, mikäli et pääsekään osallistumaan iltaan, niin voimme kutsua mukaan seuraavan halukkaan jonopaikalta. 

Lisätietoa: tuki@kapy.fi tai 045 6524395 / vertaistukikoordinaattori Miia TurriTärkeää tietoa: 

Toivomme, että pystyt osallistumaan häiriöttömästä paikasta ja varmistamaan luottamuksellisuuden omalta osaltasi. Huomioithan, että tapahtuma on päihteetön. 

Haluamme edistää tilaisuuksissamme yhdenvertaisuuden toteutumista. Tämän vuoksi korostamme tilaisuuksissamme ja ryhmissämme turvallisemman tilan periaatteita. Turvallisempi tila on tarkoitettu tarjoamaan paikallaolijoille ja osallistujille tunne fyysisestä ja henkisestä turvallisuudesta. Turvallisemman tilan periaatteisiin kuuluu esim. avoimuus ja ennakkoluulottomuus, kannustavuus, tilan antaminen, osallistaminen ja puheenvuoron antaminen kaikille, kunnioitus, koskemattomuus sekä oikeus oman identiteetin itsemäärittelyyn. Lisätietoa turvallisemmasta tilasta esim. täältä. 


Tekemällä ilmoittautumisen ja lähettämällä sen tämän järjestelmän kautta annat samalla suostumuksesi antamiesi tietojen tallentamiseen KÄPY ry:n tapahtumarekisteriin, josta tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Tietoja säilytetään kolme kuukautta tapahtumasta, jonka jälkeen ne hävitetään. Lue tietosuojaseloste tästä: Tietosuojaseloste KAPY ry_ tapahtumarekisteriNimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Halutessasi voit kertoa tässä illan vertaisohjaajille, kenet olet menettänyt, milloin ja miten 

Mitä toiveita sinulla on illan keskusteluaiheisiin liittyen?

Kiitos

Muistathan vielä painaa Lähetä-painiketta

0%