Hakulomake Pirkanmaan alueen lasten vertaistukiryhmään

Kenelle ryhmä on tarkoitettu: Käpy Lapsikuolemaperheet ry järjestää sisaruksen menettäneille lapsille toiminnallisen vertaistukiryhmän.  Ryhmä on tarkoitettu sisaruksensa menettäneille 7–12-vuotiaille lapsille. Ryhmä muodostetaan ilmoittautumisten perusteella, sopivan ikäjakauman mukaan. Ryhmään voi osallistua pirkanmaalaiset sisaruksensa menettäneet lapset ja ryhmään osallistuminen on maksutonta.


Ryhmän tavoitteena on auttaa ryhmäläisiä tunnistamaan ja vahvistamaan selviytymiskeinoja, voimavaroja ja vahvuuksia. Ryhmässä tehdään yhdessä erilaisia toiminnallisia tehtäviä ja pohditaan, miten omaan oloon voi vaikuttaa ja miten omaa oloa voi helpottaa erilaisissa arjen tilanteissa, joissa surukin on läsnä. 


Paikka: Käpy Lapsikuolemaperheet ry:n toimisto, os. Åkerlundinkatu 3 B, 4. krs, 33100 Tampere


Aika: la 9.12. klo 12-17 ja su 10.12. klo 12-17


Ryhmää ohjaavat: ammattilaisohjaajat Mirka Virtanen ja Miia Turri


Viimeinen hakupäivä: 15.11. mennessä


Hinta: maksuton


Tarjoamme päivän aikana välipalaa ja tarvittaessa voit varata lapselle myös mukaan omia eväitä.


Lisätietoja hakemisesta ja ryhmästä: Ryhmä toteutuu mikäli osallistujia on vähintään viisi. Vastaathan kaikkiin hakulomakkeen kysymyksiin ja jokaisen lapsen osalta omaan lomakkeeseen. Kiitos yhteistyöstä! Hakuajan päätyttyä kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä ja varmistetaan, että ryhmä on sopiva hakijalle. 


Tekemällä ilmoittautumisen ja lähettämällä sen tämän järjestelmän kautta annat samalla suostumuksesi antamiesi tietojen tallentamiseen KÄPY ry:n tapahtumarekisteriin, josta tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Tietoja säilytetään kolme kuukautta tapahtumasta, jonka jälkeen ne hävitetään. Lue tietosuojaseloste tästä: Tietosuojaseloste KAPY ry_ tapahtumarekisteri


Lapsen nimi

Syntymäaika ja ikä vuosina

Erityisruokavaliot

Huoltajan nimi

Puhelinnumero huoltajalle

Huoltajan sähköpostiosoite

Kuka perheestä on kuollut ja minkä ikäisenä?

Mikä oli sisaruksen kuolinsyy?

Milloin sisaruksen kuolema tapahtui? (päivämäärä)


Miten lapsi on reagoinut asiaan / ilmaissut suruaan?


Millaisia toiveita lapsellanne ja teillä on ryhmää ajatellen? Ryhmän tavoitteena on auttaa lasta tunnistamaan ja vahvistamaan selviytymiskeinoja, voimavaroja ja vahvuuksia. Ryhmässä tehdään yhdessä erilaisia tehtäviä ja pohditaan, miten omaan oloon voi vaikuttaa ja miten omaa oloa voi helpottaa erilaisissa arjen tilanteissa, joissa surukin läsnä. Ryhmässä on mahdollisuus jakaa omaa kokemusta turvallisesti muiden ryhmäläisten kanssa.

Onko lapsenne osallistunut aiemmin vertaistukiryhmään/sururyhmään? Jos on, niin milloin?

Onko asioita, joita ryhmänohjaajan olisi hyvä tietää? Tai jotakin muuta, mitä haluat kertoa tai lisätä.

Kiitos hakemuksesta lasten ryhmään! Olemme perheisiin yhteydessä hakuajan päätyttyä. Paina vielä lopuksi Lähetä vastaukset -painiketta.

0%