Lasten tietojen ilmoittaminen Tunteet verkkoon -lastenryhmää varten

Kenelle ryhmä on tarkoitettu: KÄPY ry järjestää sisaruksen menettäneille lapsille Tunteet verkkoon -etäryhmän. Ryhmä on tarkoitettu sisaruksensa menettäneille 7–12-vuotiaille lapsille. Ryhmä muodostetaan ilmoittautumisten perusteella, sopivan ikäjakauman mukaan. Ryhmään voi osallistua paikkakunnasta riippumatta ja se on maksuton. 


Etäryhmän tavoitteena on auttaa ryhmäläisiä tunnistamaan ja vahvistamaan selviytymiskeinoja, voimavaroja ja vahvuuksia. Ryhmässä tehdään yhdessä erilaisia tehtäviä ja pohditaan, miten omaan oloon voi vaikuttaa ja miten omaa oloa voi helpottaa erilaisissa arjen tilanteissa, joissa surukin on läsnä. 


Paikka: Teams-sovellus ja siihen liittyen testikerta ryhmäläisille tiistaina 24.10. klo17–17.30


Aika: ma 30.10., ma 6.11., ma 13.11., ma 20.11., ma 27.11. ja ma 4.12. klo 17–18

(6 krt)


Ryhmää ohjaavat: Mirka Virtanen, mirka.virtanen@outlook.com ja Pia Ilves, pia.ilves@gmail.com


Viimeinen hakupäivä: 15.10. mennessä


Hinta: maksuton


Lisätietoja hakemisesta ja ryhmästä: Ryhmä toteutuu mikäli osallistujia on vähintään viisi. Vastaathan kaikkiin hakulomakkeen kysymyksiin ja jokaisen lapsen osalta omaan lomakkeeseen. Kiitos yhteistyöstä! Hakuajan päätyttyä kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä ja varmistetaan, että ryhmä on sopiva hakijalle. 


Tekemällä ilmoittautumisen ja lähettämällä sen tämän järjestelmän kautta annat samalla suostumuksesi antamiesi tietojen tallentamiseen KÄPY ry:n tapahtumarekisteriin, josta tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Tietoja säilytetään kolme kuukautta tapahtumasta, jonka jälkeen ne hävitetään. Lue tietosuojaseloste tästä: Tietosuojaseloste KAPY ry_ tapahtumarekisteri


Lapsen nimi

Syntymäaika ja ikä vuosina

Huoltajan nimi

Puhelinnumero huoltajalle

Huoltajan sähköpostiosoite

Kuka perheestä on kuollut ja minkä ikäisenä?

Mikä oli kuolinsyy?

Milloin kuolema tapahtui? (päivämäärä)


Miten lapsi on reagoinut asiaan / ilmaissut suruaan?


Millaisia toiveita lapsellanne ja teillä on ryhmää ajatellen?  Etäryhmän tavoitteena on auttaa lasta tunnistamaan ja vahvistamaan selviytymiskeinoja, voimavaroja ja vahvuuksia. Ryhmässä tehdään yhdessä erilaisia tehtäviä ja pohditaan, miten omaan oloon voi vaikuttaa ja miten omaa oloa voi helpottaa erilaisissa arjen tilanteissa, joissa surukin läsnä. Ryhmässä on mahdollisuus jakaa omaa kokemusta turvallisesti muiden ryhmäläisten kanssa.

Onko lapsenne osallistunut aiemmin vertaistukiryhmään/sururyhmään? Jos on, niin milloin?

Onko lapsen mahdollista osallistua ryhmään tietokoneella?  Suosittelemme tietokoneella osallistumista, koska se mahdollistaa paremmin kaikkien ryhmäläisten näkemisen ja etäryhmään osallistumisen.

Millä laitteella lapsesi osallistuu, jos vastasit ylläolevaan ei?

Onko asioita, joita ryhmänohjaajan olisi hyvä tietää? Tai jotakin muuta, mitä haluat kertoa tai lisätä.

Kiitos hakemuksesta lasten ryhmään! Olemme perheisiin yhteydessä hakuajan päätyttyä. Paina vielä lopuksi Lähetä vastaukset -painiketta.

0%