ILMOITTAUTUMINEN VAPAAEHTOISEKSI

Hei! 

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua mukaan Nyyti ry:n vapaaehtoistoimintaan.

Lähetettyäsi lomakkeen olemme sinuun yhteydessä.  


Käsittelemme hakemuksia noin kerran kuukaudessa, lukuun ottamatta loma-aikoja. Mikäli asiasi on kiireinen, ole suoraan yhteydessä vapaaehtoistoiminnan asiantuntijaan Henri Heikintaloon, henri.heikintalo@nyyti.fi


Nimesi​

Sähköpostiosoitteesi

Syntymävuotesi

Sukupuolesi:

Asuinpaikkakuntasi

Asuinpaikkakuntasi maakunta

Millä kielellä tahtoisit tehdä vapaaehtoistekoja?

Jos tahdot toimia vapaaehtoisena ainoastaan suomen kielellä, kerro se meille tässä! Jos tahtoisit toimia suomen kielen lisäksi myös jollain toisella kielellä, esim. ruotsiksi tai englanniksi, kerro se myös tässä. 

Opiskelupaikkasi: 

Oppilaitoksesi nimi:

Lyhyt vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja miksi kiinnostuit vapaaehtoistoiminnastamme? 

Mikä tai mitkä vapaaehtoistehtävistämme sinua kiinnostaa eniten?

Haluaisitko tehdä vapaaehtoisena jotain muuta? Ehdota meille, ja lähdetään yhdessä miettimään ideasi toteutusta. 

Mistä kuulit Nyytin vapaaehtoistoiminnasta

Tässä ilmoittamiesi henkilötietojen käyttötarkoitus on vapaaehtoistoimintaan ilmoittautuminen, taustatietojen tilastointi, yhteydenpito, tiedottaminen toiminnasta, palautekyselyjen lähettäminen sekä mahdollisten viestintään, tutkimukseen tai opinnäytetöihin liittyvien pyyntöjen välittäminen vapaaehtoisillemme. 


Tämän lisäksi ryhmätoimintaamme ilmoittautundeiden vertaisohjaajien yhteystiedot voidaan erillisestä suostumuksesta jakaa mukana olevien vertaisohjaajien kesken, esim. chat- ja muuhun ryhmätoimintaan liittyvää yhteydenpitoa varten.


Henkilötietojen käsittelyä kuvataan tarkemmin Nyyti ry:n Vapaaehtoiset -tietosuojaselosteessa. Seloste on saatavilla pyydettäessä vapaaehtoistoiminnan asiantuntijalta. Voit lukea lisää henkilötietojen käsittelystä Nyyti ry:n toiminnassa yleisesti  Nyytin tietosuojasivustolta.

Olen lukenut ja hyväksyn edellämainitun kuvauksen tietojeni käsittelystä.