Haluaisitko sinä toimia 8.-luokkalaisten sateenkaarikouluttajana?

Sinuiksi ry (ent. Pirkanmaan SETA) on seitsemän vuoden ajan ollut mukana tuottamassa neljän työpajan Sepäse-sarjaa (SEksuaaliihdeSEikkailu) yhdessä mm. Tampereen kaupungin nuorisoneuvolan ja nuorisopalvelujen kanssa.

 

Lue pajoista täältä: Turvataitoja ja asiallista tietoa 8.-luokkalaisille seksuaalisuudesta ja moninaisuudesta [Tampereen kaupunki - Blogit]

 

Sinuiksi ry:n vastuulla on toteuttaa seksuaalista suuntautumista, sukupuoli-identiteettiä ja yhdenvertaisuutta osallistavasti esittelevä paja. 

 

Etsimme nyt uusia kouluttajia vetämään syksyn ja kevään pajoja. Sovellut tehtävään erinomaisesti, jos sinulla on jo hyvät perustiedot seksuaali- ja sukupuolivähemmistöistä, sinulla on aiempaa kokemusta nuorten kanssa työskentelystä, olet ulospäinsuuntautunut ja sinulla on aikaa päivisin esimerkiksi opiskelujen rinnalla kouluttaa Tampereen yläkouluilla. 

 

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, niin ilmoittaudu mukaan:

 

Sinuiksi ry tarjoaa perehdytyksen tehtävään lokakuun aikana sekä valmiin koulutusmateriaalin. Koulut huolehtivat aikatauluista. Seuraava pajarupeama on 7.-25.11.2022. Päivässä on kahdeksan 45 minuutin pituista pajaa. Kouluttajat saavat varata etukäteen montako pajaa voivat vetää (yleensä 2-4 kpl/päivä). Sinun ei myöskään tarvitse olla käytettävissä kaikkina marraskuun päivinä. Tampereen kaupunki korvaa tehdyt pajat tuntityönä (20€/paja) verokorttia vastaan.

 

Työ on antoisaa ja palkitsevaa, joskin toistotyönä tehtynä myös raskasta. Pajat tavoittavat kaikki 8.-luokkalaiset eli 2000 oppilasta vuodessa. Sepäse-malli on ainutlaatuinen Suomessa. 

Ilmoittaudun kouluttajaksi:

Etunimi (kutsumanimi käy myös) Sukunimi​

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Mitä kautta olet perehtynyt seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen käsitteistöön?

Mitä alaa opiskelet tai mikä koulutus sinulla on?

Nuorten kanssa työskenneltäessä on esitettävä rikosrekisteriote. Onko tämä sinulle ok:

Mikä seuraavista perehdytyskerroista sopisi sinulle. Kerroilla myös sovitaan 7.-25.11. päivien pajat oman aikataulun mukaan:

Kiitos!

Lisätietoja antaa kordinaattorimme: jenni AT pirkanmaanseta.fi

0%