Ilmoittaudu webinaariin!


Asianajajan näkökulma mikrobeihin


Labrocin syyskuun webinaarissa aiheena ovat laboratorion mikrobianalyysien tulokset ja tulostulkinnat erityisesti talokauppariitojen yhteydessä. Laboratoriotyötä, menetelmävalintoja ja tapaa tehdä analyysit säätelevät Asumisterveysasetus ja soveltavat ohjeet. Talokauppariita ratkaistaan kuitenkin maakaaren perusteella. Miten kiinteistön laatuvirhe ja toimenpiderajan ylittyminen suhtautuvat toisiinsa? Millaisia joskus kiperiäkin tilanteita laboratoriotutkimuksiin ja tulosten tulkintaan liittyy riitatapauksessa ja miksi?


Näistä kysymyksistä on webinaarissamme keskustelemassa asiantuntijana asianajaja Tiina Koskinen-Tammi Asianajotoimisto Alfa Oy:stä ja Labrocista asiakkuusjohtaja Teija Meklin. 


Tiina Koskinen-Tammi on asianajaja, oikeustieteen tohtori sekä varatuomari Asianajotoimisto Alfa Oy:ssä. Hänen erikoisaloja ovat kosteus- ja homevauriot, sisäilmaongelmat, asunto- ja kiinteistökauppariidat, rakentamiseen liittyvät lakiasiat sekä asunto-osakeyhtiöoikeus.

 


pe 16.9. klo 9.00 - 9.45

Teams Live Event (saat osallistumislinkin sähköpostilla)

Osallistun tapahtumaan:

Nimi

Sähköpostiosoite

Halutessasi voit jättää tähän kysymyksiä tai terveisiä järjestäjille!

Suostumus henkilötietojen tallentamiseen

Keräämme henkilötietoja tällä sivulla tehdyistä ilmoittautumisista. Hyväksyksymällä suostutte perustietojen keräämiseen. Tietosuojaselosteemme on luettavissa osoitteessa https://labroc.fi/tietosuojase...