Luontoliikkujat-retkipäivä

la 29.8. klo 12-16

Suomen luonnon päivänä, elokuun viimeisenä lauantaina Allergia-, iho- ja astmaliiton väki kokoontuu retkeilemään kolmella retkeilyalueella ympäri Suomea.

Ilmoittautuminen yhteisretkelle Salmen ulkoilualueella.


Mikä: Ohjattu yhteiskävely Salmen ulkoilualueella.

Milloin: la 29.8. klo 12, kokoontuminen pääparkkipaikan lähistöllä. Tapahtuma päättyy klo 16. Tarvittaessa jakaannumme piempiin ryhmiin ja porrastamme lähtöä reiteille.

Missä: Salmen ulkoilualue tunnetaan Nuuksion pohjoisena porttina. Salmessa tarjolla on vaihtelevaa maastoja, järviä ja mäkiäkin, mutta hyväkulkuiset kävelyreitit tekevät kohteesta kaikille soveltuvan retkikohteen. Tarjolla on eri pituisia reittivaihtoehtoja.

Kenelle: Kaikille astmaa, allergioita tai ihotauteja sairastaville perheineen ja muille aiheesta kiinnostuneille.


Tapahtuma on ilmainen ja kaikille avoin.


Lisätietoa: Lähdemme ohjatulle kävelyretkelle kello 12. Kuljemme rauhalliseen tahtiin noin 6,5 kilometrin lenkin. Nopeille kävelijöille on mahdollisuus kulkea myös pidempi 10 kilometrin taival tai lyhyempiä lenkkejä. Matkan varrella pysähtelemme ihmettelemään luontoa ja nauttimaan omia eväitä nuotiopaikalle.


Mukaan tapahtumaan tarvitset retkeilyyn sopivat, säänmukaiset varusteet (muista myös taukopaikan varusteet eli mahdollisesti istuinalusta ja lisävaatteet), juotavaa, omat eväät (vältäthän pähkinöitä). Taukopaikalla on mahdollisuus käyttää nuotiota (huom! metsäpalo/koronarajoitukset). Tulethan tuoksutta.


Luontoliikkujat-retkipäivän järjestelyistä vastaavat Allergia-, Iho- ja Astmaliitto, Etelä-Karjalan Allergia- ja Ympäristöinstituutti ja Luontoliikkujat-hanke.

Ilmoittautuminen Luontoliikkujat-retkipäivään Salmen ulkoilualueelle.

Nimi:

Yhteystiedot (puh/sposti):

Tarjoamme pääkaupunkiseudun yhdistysten jäsenille perheineen bussikuljetuksen Helsingistä - Espoon kautta Vihtiin. Bussi lähtee keskustasta n. 10.30 ja palaa noin klo 17. Bussi on osallistujille ilmainen. Paikkamäärä on rajoitettu. Ilmoitautuminen on sitova. Poisjäännistä ilman pätevää syytä laskutamme 15e/henkilö. Ilmoitathan jokaisen henkilön erikseen.

Jotta voimme tarjota kaikille mukavan luontokokemuksen jakaannumme tarvittaessa eritahtisiin ryhmiin. Kerro minkälainen retki tuntuu sinulle sopivalta. Vastaus ei sido mihinkään. Pääreitti on noin 6-7 km.

Kommentteja tai toiveita järjestäjille.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:

Paula Lehtomäki, Luontoliikkujat-hankekoordinaattori, Allergia-, Iho- ja Astmaliitto

paula.lehtomaki@allergia.fi


Luontoliikkujat - luonnollisesti yhdessä on Opetus- ja kulttuuriministeriön tukema kolmivuotinen (2019-2021) hanke, jonka järjestää Allergia-, Iho- ja Astmaliitto yhteistyössä paikallisyhdistysten kanssa. 

0%