Ilmoittautuminen Suomen riistakeskuksen järjestämiin etäkoulutuksiin (Teams)

Mikäli haluat osallistua Suomen riistakeskus Lapin järjestämiin koulutuksiin, tulee sinun ilmoittautua tämän lomakkeen kautta. Liittymislinkki lähetetään samana päivänä, kun koulutus järjestetään. Kaikki alla olevat tiedot tulee täyttää, jotta teille saadaan merkittyä koulutusmerkintä Oma riista -palveluun ja lähetettyä liittymislinkki koulutukseen. 


Koulutukseen voi osallistua uudet toimeen haluavat, tai jo nimitetyt henkilöt kertaamaan. Julkisissa hallintotehtävissä (ampumakokeen vastaanottaja, metsästyksenvalvoja ja metsästäjätutkinnon vastaanottaja) toimivat henkilöt, joiden nimitys päättyy 31.7.2022, voivat suorittaa sähköisen kertauskoulutuksen osoitteessa: https://www.riistainfo.fi/kurssikategoria/jht/. Sivustolle tulee kirjautua Oma riista -tunnuksilla. 


Koulutuksessa tulee olla paikalla koko sen keston ajan, jotta saa koulutusmerkinnän Oma riista -palveluun. Koulutukseen voi osallistua samalta koneelta useampikin henkilö. Heidän metsästäjänumeronsa (8 numeroa) ja nimensä tulee ilmoittaa riistanhoitoyhdistyksen toiminnanohjaajalle.


Täyttämällä yhteystietoni hyväksyn, että annettuja henkilötietoja käytetään Suomen riistakeskuksen koulutus-, seminaari- ja kokousjärjestelyjä varten, tallenteiden lähettämiseen tai pakollisten koulutussuoritusten siirtämiseksi Oma riista -palveluun. Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Tietoja säilytetään kaksi vuotta, jonka jälkeen tiedot poistetaan. Tietojen poistamista aikaisemmin voi pyytää ilmoittamalla siitä sähköpostitse aluetoimistojen työntekijöille, yhteystiedot: https://riista.fi/riistahallinto/yhteystiedot/


Lisätiedot: Eerojuhani Laine, Suomen riistakeskus - Lappi, sähköposti: eerojuhani.laine@riista.fi tai puhelin: 0294312124

Osallistujan etunimi

Osallistujan sukunimi

Osallistujan metsästäjänumero

Osallistujan sähköposti

Kuulun seuraavaan riistanhoitoyhdistykseen

Haluan osallistua seuraavaan/seuraaviin koulutuksiin

0%